Wednesday, October 9, 2024
Home » Κορυφαίος ξένος εκτός ΝΒΑ ο Βεζένκοφ από τους GMs της λίγκας

Κορυφαίος ξένος εκτός ΝΒΑ ο Βεζένκοφ από τους GMs της λίγκας

0 comments

Μπορεί ο Σάσα Βεζένκοφ να αποχώρησε από το ΝΒΑ μετά από μία μόλις σεζόν, όμως φαίνεται πως οι general managers των ομάδων τον θεωρούν τον καλύτερο ξένο (διεθνή) παίκτη εκτός της συγκεκριμένης λίγκας.

Ο Βούλγαρος άσος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο καλύτερος σε αυτή τη σχετική λίστα, κερδίζοντας το 30% των ψήφων και ακολούθησαν οι Νίκολα Μίροτιτς (23%), Έντι Ταβάρες (17%), Νόλα Τραορέ (10%), Ντζάναν Μούσα και Τσέντι Όσμαν (7%).

Στην πρόβλεψη για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα οι GMs επέλεξαν με τεράστια διαφορά τους Σέλτικς, δίνοντάς τους το 83%, με τους Θάντερ να ακολουθούν με 13% και τους Μάβερικς να συγκεντρώνουν μόλις το 3%.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Ντόντσιτς ψηφίστηκε ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ με 37%, καλύτερος σούτινγκ γκαρντ επιλέχτηκε ο Άντονι Έντουαρντς με 33%, κορυφαίος σμολ φόργουορντ ο Τζέισον Τέιτουμ με 47%, καλύτερος πάουερ φόργουορντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 77% και ο Νίκολα Γιόκιτς επιλέχτηκε στη θέση του σέντερ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More