Friday, September 20, 2024
Home » Κβιλιτάια: «Δεν νοιώθω φιλοξενούμενος στον Άρη»

Κβιλιτάια: «Δεν νοιώθω φιλοξενούμενος στον Άρη»

0 comments

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Άρημε 1-0 εις βάρος της Ομόνοιας 29Μ, αφού πέτυχε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού. Μετά το τέλος του ματς, μίλησε στην κάμερα της Cytavision.

Το αρχικό σχόλιό του: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο η αλήθεια. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο α’ ημίχρινο. Ευτυχώς το δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε κάποιες συζητήσεις στα αποδυτήρια. Είναι αρχή, είναι λογικό να έχουμε αυτή την εικόνα, το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε».

Για το ποιο θεωρεί ότι ήταν το κλειδί και αν ήταν οι συζητήσεις που είχαν στα αποδυτήρια: «Η αλήθεια το χρειαζόμασταν. Βιαζόμασταν πάρα πολύ στην τελική μας προσπάθεια. Στο β’ ημίχρονο ηρεμήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ και να κερδίσουμε».

Για το δικό του τέρμα: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είναι διαφορετική η τακτική και οι συμπαίκτες αλλά δεν νιώθω σαν φιλοξενούμενος, αλλά σαν μέρος της ομάδας».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More