Friday, September 20, 2024
Home » Καρσέδο: «Τελειώσαμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο»

Καρσέδο: «Τελειώσαμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο»

0 comments

Με το που τελείωσε το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, κατά το οποίο η Πάφος FC επικράτησε 4-0, ο Χοσέ Κάρλος Καρσεόδο «στάθηκε» στο ότι το ματς… τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, είχαμε υψηλό ρυθμό τον οποίο επιβάλαμε, βρήκαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε τέσσερα γκολ και μία δίκαιη νίκη. Θέλαμε να μπούμε δυνατά και μας βοήθησε το γκολ του Ντράγκομιρ από νωρίς. Ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος, αλλά και στο δεύτερο και τελειώσαμε τον αγώνα από το πρώτο 45λεπτο».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του συνέντευξη Τύπου

Για τον αγώνα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε τέσσερα γκολ οπότε δίκαια πήραμε τη νίκη. Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά τον αγώνα, να επιβάλουμε τον ρυθμό και βεβαίως αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ. Ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και τελειώσαμε το ματς στο πρώτο 45λεπτο».

Τι άλλαξε φέτος στην παφιακή ομάδα: «Αλλάξαμε κάποιους αυτοματισμούς φέτος, να πρεσάρουμε πιο ψηλά, να είμαστε πιο δραστήριοι στο παιχνίδι με περισσότερη ένταση. Αυτό πέρασα στους ποδοσφαιριστές μου και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά από πέρσι»

Αν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, στόχος είναι να μείνουμε κοντά στις πρώτες ομάδες. Προς το παρόν ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, αυτό βλέπουμε».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More