Thursday, September 19, 2024
Home » Καρσέδο: Πρέπει να έχουμε περισσότερη διάρκεια στον επαναληπτικό».

Καρσέδο: Πρέπει να έχουμε περισσότερη διάρκεια στον επαναληπτικό».

0 comments

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός της Πάφου FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του με 1-2 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ 1948. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα στοιχεία που έλειψαν από την ομάδα του με αποτέλεσμα να οδηγείται στην ήττα. Ο ίδιος παρουσιάζεται αισιόδοξος και πιστεύει στην ανατροπή αρκεί να αγωνιστεί με τον τρόπο που αγωνίστηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο για το ματς: «Ξεκινήσαμε καλά, πήραμε το προβάδισμα αλλά μετά δεν ήμασταν όπως πριν. Ισοφάρισαν και στο δεύτερο μέρος ήρθε και το δεύτερο γκολ. Πρέπει να έχουμε περισσότερη διάρκεια στον επαναληπτικό».

Ποιος ήταν ο λόγος που δεν είχε διάρκεια η ομάδα: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες μετά που δεχθήκαμε το γκολ και τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους γι’ αυτό».

Για το εάν πιστεύει στην ανατροπή: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο αλλά πρέπει να παίξουμε όπως τα πρώτα 20′ του σημερινού αγώνα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More