Thursday, October 3, 2024
Home » Καρσέδο/Πάφος FC: «Ό,τι έγινε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν έχει σημασία»

Καρσέδο/Πάφος FC: «Ό,τι έγινε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν έχει σημασία»

0 comments

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για το πρώτο παιχνίδι της Πάφος FCστη League Phase, που θα διεξαχθεί αύριο στη Μολδαβία κόντρα στη Πετροκούμπ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μεγάλος αγώνας για την ομάδα μας. Έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά την αντίπαλο, ξέρουμε πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είναι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός προπονητής.

Όταν ρωτήθηκε αν θα προχωρήσει σε αλλαγές αύριο, σε σχέση με το 1-1 κόντρα στον Άρη, απέφυγε να απαντήσει ευθέως: «Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε δεν θα αλλάξει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Τέλος, ο Καρσέδο ρωτήθηκε αν η Πετροκούμπ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση τα παιχνίδια της με τον ΑΠΟΕΛ για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Ό,τι έγινε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ δεν έχει σημασία για εμάς. Κάθε ευρωπαϊκός αγώνας είναι δύσκολος. Έτσι θα είναι αύριο και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise