Monday, September 30, 2024
Home » Καρσέδο/ Πάφος FC: «Δίκαιο αποτέλεσμα σε σκληρό παιχνίδι»

Καρσέδο/ Πάφος FC: «Δίκαιο αποτέλεσμα σε σκληρό παιχνίδι»

0 comments

Ο προπονητής της Πάφος FC, Χοσέ Κάρλος Καρσέδο, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Άρη, χαρακτήρισε το ντέρμπι κορυφής «σκληρό» και επεσήμανε τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, θεωρεί θετικό το γεγονός ότι απάντησε αμέσως. Τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με φάσεις και για τις δύο πλευρές, και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, που διατηρεί την Πάφο στην κορυφή. Αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό του Πέπε, ελπίζοντας ότι δεν είναι σοβαρός.

Το αρχικό σχόλιό του: «Ένα σκληρό παιχνίδι και ξέραμε πόσο δύσκολο είναι. Δεν είναι εύκολη ομάδα ο Άρης. Νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δώσαμε δύσκολο αγώνα και την Τετάρτη. Δεχτήκαμε γκολ πολύ νωρίς για άλλη μια φορά και απαντήσαμε νωρίς, αυτό είναι θετικό για εμάς. Ισορροπημένη εικόνα των ομάδων για το υπόλοιπο, είχαμε και οι δύο τις στιγμές μας και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Για τον Πέπε είπε: «Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Θα περάσει από εξετάσεις τις επόμενες ημέρες».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise