Thursday, September 19, 2024
Home » Καρσέδο: «Να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό»

Καρσέδο: «Να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό»

0 comments

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο δεν θέλησε να δώσει την ταμπέλα του φαβορί στην Πάφος FC στις διπλές αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας.

Ο Ισπανός τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου για το σημερινό πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, σημείωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί, να βάλω αυτή την ταμπέλα στην ομάδα μας. Έχουμε δύο δύσκολους αγώνες».

Πρόσθεσε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βρει ισορροπία στις γραμμές της, «ενώ ότι η ΤΣΣΚΑ δεν έχει τον ρυθμό που είχαν οι προηγούμενες ομάδες, μπορεί να μας βοηθήσει στο να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό». Σύμφωνα με τον Καρσέδο, όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση έχουν την ευκαιρία να διακριθούν, είτε έχουν εμπειρία είτε όχι. Αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας, ανέφερε ότι «νιώθουμε τον ενθουσιασμό και στην υποστήριξή του». Πρόσθεσε πως «ένας από τους λόγους που είμαστε εδώ είναι και αυτοί».

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές, εξέφρασε την αισιοδοξία τους. Συνέχισε, λέγοντας: «Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας είναι το μηδέν παθητικό και να πάρουμε τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο». Ο Κροάτης τερματοφύλακας τόνισε ότι δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το γήπεδο της ΤΣΣΚΑ, «γι’ αυτό θέλω να γράψω νέες αναμνήσεις».

Σύμφωνα με τον Ίβουσιτς, μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτεροι «και είναι προνόμιο να αγωνίζεσαι σε αυτές τις διοργανώσεις». Κατέληξε, σημειώνοντας ότι από πέρσι δημιούργησαν καλό σύνολο, με καλούς χαρακτήρες. «Ήρθαν παίκτες για να δώσουν το κάτι παραπάνω», πρόσθεσε.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More