Thursday, September 19, 2024
Home » Καρμιώτισσα: Τζόρτζεβιτς, η 20ή προσθήκη

Καρμιώτισσα: Τζόρτζεβιτς, η 20ή προσθήκη

0 comments

Η Καρμιώτισσα προχώρησε σε σημαντική προσθήκη στην επιθετική της γραμμή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λούκα Τζόρτζεβιτς. Ο 30χρονος Μαυροβούνιος επιθετικός έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ανδρέα Κατσαντώνη, με τη διοίκηση της ομάδας να κινείται γρήγορα για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Τζόρτζεβιτς, με θητεία σε σημαντικές ομάδες, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Άμπια της Σαουδικής Αραβίας, όπου κατέγραψε εφτά συμμετοχές. Παρόλο που δεν κατάφερε να σκοράρει, η εμπειρία του από το ρωσικό πρωτάθλημα και ομάδες όπως η Σότσι, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τέσσερα τέρματα σε 24 εμφανίσεις, προσθέτει βάθος στο ρόστερ της Καρμιώτισσας.

Στην καριέρα του, έχει επίσης φορέσει τη φανέλα των Άρσεναλ Τούλα και Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τη σεζόν 2016-17.
Η
μετεγγραφή του Τζόρτζεβιτς ανεβάζει τον αριθμό των νέων προσθηκών της Καρμιώτισσας στις 20, με την ομάδα να προχωρά δυναμικά στην ενίσχυσή της.

Είχαν προηγουμένως αποκτηθεί οι Λούκα Στογιάνοβιτς, Μπόρις Σέκουλιτς, Ντίμιταρ Εφτίμοφ, Ντένι Χότσκο, Μπόρις Σμίγιανιτς, Μάριος Χριστοδούλου, Σον Κέλι, Σαντόκ Γιέντες, Χρήστος Γιούσης, Μάτε Κβίρκβια, Σταύρος Δημοσθένους, Μάριος Αυγουστή, Ραφαήλ Δημοσθένους, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Στέφαν Σίμιτς, Ραζβάν Γκραντινάρου, Χοσέ Πόζο, Ντέβις Επασί, Μηνάς Αντωνίου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More