Wednesday, September 25, 2024
Home » Καρμιώτισσα: Τέλος ο Αυγουστή και πάει Εθνική

Καρμιώτισσα: Τέλος ο Αυγουστή και πάει Εθνική

0 comments

H Καρμιώτισσαανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Σωφρόνη Αυγουστή και πλέον, η πόρτα της Εθνικής Κύπρου είναι ορθάνοιχτη.

Ο Κύπριος προπονητής θα είναι ο διάδοχος του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας, με την προσδοκία να το οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες από τους προκατόχους του.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως απομένουν λεπτομέρειες για το πέσιμο των υπογραφών ανάμεσα στην ΚΟΠ και τον 47χρονο τεχνικό. Θα είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρει την Εθνική Ανδρών, ενώ προηγουμένως εργάστηκε σε Απόλλωνα, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, ενώ έχει να επιδείξει και δύο θητείας στην Καρμιώτισσα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των Πάνω Πολεμιδιών:«Η Καρμιώτισσα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή και το επιτελείο του. Ευχόμαστε στον κ. Αυγουστή κάθε επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More