Friday, September 20, 2024
Home » Καρμιώτισσα: Ιδανική η διακοπή για τους… αργοπορημένους

Καρμιώτισσα: Ιδανική η διακοπή για τους… αργοπορημένους

0 comments

Παρόλο που η Καρμιώτισσαπροέρχεται από νίκη, την πρώτη στη σεζόν, η διακοπή του πρωταθλήματος κρίνεται ως ιδανική. Γιατί; Επειδή δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις, να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα, όμως ο Αυγουστή θα παραχωρήσει και ρεπό πριν η ομάδα μπει στην τελική ευθεία ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Στους πορτοκαλί επικρατεί ικανοποίηση από την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με το Παραλίμνι. Μπορούσε να φθάσει με μεγαλύτερη άνεση στη νίκη, όμως η διάθεση και η εικόνα έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών δηλώνουν ικανοποιημένοι από το ρόστερ, όμως μέχρι να εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος όλα είναι πιθανά. Όσον αφορά στον Κατσαντώνη και πιθανή μετεγγραφή του, το ζήτημα το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους, όμως για την ώρα δεν προκύπτει εξέλιξη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More