Tuesday, September 17, 2024
Home » Καρμιώτισσα: Η μπάλα, πλέον, στον προπονητή

Καρμιώτισσα: Η μπάλα, πλέον, στον προπονητή

0 comments

Η διοίκηση της Καρμιώτισσαςκαι κυρίως ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, προσπάθησε και ικανοποίησε όλα τα «θέλω» του προπονητή της ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή.

Διατήρησε στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που έκαναν πέρσι τη διαφορά και παράλληλα υλοποίησε ποιοτικές μετεγγραφές. Κορυφαία αυτή του Στέφαν Σίμιτς, ενός πολύπειρου κεντρικού αμυντικού με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Έγιναν υπερβάσεις και θεωρούν ότι το ρόστερ είναι γεμάτο. Απ’ εδώ και στο εξής η μπάλα είναι στον Κύπριο τεχνικό, να παρουσιάσει ένα ικανό σύνολο να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες των διοικούντων και των φίλων της ομάδας.

Η προετοιμασία στη Σερβία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Σήμερα η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί σέρβικου εδάφους. Θα αναμετρηθεί με την Μλάντοστ Λουκάνι Σερβίας, στις 18:00. Αύριο η αποστολή επιστρέφει στη βάσης της, ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο θα είναι με την Ομόνοια Αραδίππου, το προσεχές Σάββατο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More