Thursday, September 19, 2024
Home » Καρμιώτισσα – Άρης 1-3: Πρεμιέρα με οπλισμένη «Ταξιαρχία» (vid)

Καρμιώτισσα – Άρης 1-3: Πρεμιέρα με οπλισμένη «Ταξιαρχία» (vid)

0 comments

Με το δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα ο Άρης, επικρατώντας με 3-1 της Καρμιώτισσας στο «Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή» για την πρεμιέρα. Τα γκολ για τους νικητές τα πέτυχαν οι Στρούτσκι (16’) και Κακόριν (60’), Σαβό (82’) ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών το μόνο που κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με γκολ του Τσμίλιανιτς (89’).

Παρά την προσπάθεια της Καρμιώτισσας, ο Άρης έδειξε την ανωτερότητά του και πήρε τους τρεις βαθμούς αρχίζοντας νικηφόρα τη νέα σεζόν. Επόμενο παιχνίδι για τον Άρη απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαϊου, ενώ η Καρμιώτισσα πάει στο «Τάσος Μάρκου» για να αντιμετωπίσει την ΕΝΠ.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ Καρμιώτισσας και Άρη, το παιχνίδι ξεκίνησε με την Καρμιώτισσα να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, και να προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Άρη χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη προσπάθεια.

Η πιο αξιόλογη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 16′, όταν ο Στρούτσκι σκόραρε για τον Άρη έπειτα από ωραια κάθετη πάσα του Νίκολιτς αλλά το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ. Μετά από εξέταση του VAR, το γκολ τελικά κατακυρώθηκε, με τον Άρη να παίρνει το προβάδισμα. Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον πάγκο της Καρμιώτισσας και τον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή, με αποτέλεσμα ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου να δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Η Καρμιώτισσα είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 37′, ο Ντούμπια δημιούργησε με ωραία κίνηση από δεξιά, έβγαλε σέντρα, με τον Σέκουλιτς να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βανά με κεφαλιά. Στο 45′, ο Κοβάσεβιτς μπήκε στην περιοχή και έκανε διαγώνιο σουτ, αλλά ο Βάνα Άλβες κατάφερε να αποκρούσει. Συνολικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και κλειστό, με τον Άρη να προηγείται και την Καρμιώτισσα να ψάχνει την ευκαιρία να απαντήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης αύξησε την πίεση και στο 60′ ο Κακόριν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η «Ελαφρά ταξιαρχία» κλείδωσε τη νίκη με τρίτο γκολ στο 79′ από τον Ζαβό. Οι διαμαρτυρίες της Καρμιώτισσας στον αγώνα ήταν έντονες και επικεντρώθηκαν σε δύο κύριες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο, μετά την κατακύρωση του γκολ του Άρη από το VAR, με αποτέλεσμα ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου να δεχθεί κόκκινη κάρτα. Ενώ στο 57ο λεπτό, όταν ο Κβιλιτάια έπαιξε την μπάλα με το χέρι, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε παράβαση και δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Άρη. Μοναδική απάντηση για τους γηπεδούχους η μείωση του σκορ σε 3-1 με τον Τσμίλιανιτς στο 89′.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

To μεγάλο αφιέρωμα του «Goal» για το Πρωτάθλημα 2024/25 – Ένας πλήρης ψηφιακός οδηγός!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Σωφρόνης Αυγουστή): Εβτίμοφ, Σέκουλιτς, Μαλόνε, Ντουμπία, Νεοφύτου (Παντελή 90′), Κοβάτσεβιτς, Τσουκαλάς (Στογιάνοβιτς 65′), Τσμίλιανιτς, Σίμιτς, Κατσαντώνης (Μπάμπα 45′), Γιούσης (Κβίρκβια 65′)

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μόντνορ, Μουσουντά, Ουρόσεβιτς, Γιαγκό (Μποάκι 82′), Μπένγκτσον( Μαγιαμπέλα 59′), Σανέ, Νίκολιτς (Σαρφό 59′), Στρούτσκι, Κακόριν (Γκομίς 69′), Κβιλιτάϊα (Σαβό 59′)

Σκόρερ: Τσμίλιανιτς 89’/ 16′ Στρούτσκι, Kακόριν 60′

Κίτρινες: Τσουκαλάς 61′, Ντούμπια 90+5′ / Κβιλιτάια 31′, Γιαγκό 47′, Σανέ 73′, Ουρόσεβιτς 90+5′

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αμμόχωστος – Επιστροφή

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Τουμάζου Ανδρέας

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

– Έναρξη Αγώνα

– 1′ Πρώτη τελική προσπάθεια για την καρμιώτισσα με σουτ του Τσουκαλά το οποίο δεν ανησυχεί τον Βανά

– 6′ H Καρμιώτισσα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε κάποια ρήγματα στην άμυνα του Άρη χωρίς όμως να ολοκληρώσει

– 10′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη, το πλασέ του Κακόριν, κοντράρει στον Μαλόνε.

– 16′ Γκολ για τον Άρη με τον Στρούτσκι αλλά ακυρώνεται για οφσαιτ από τον βοηθό. Το γκολ εξετάζεται από το VAR. Το γκολ του Στρούτσκι μετράει τελικά έπειτα από παρέμβαση του VAR.’

– 19’Έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Καρμιώτισσας και τον Σωφρόνη Αυγουστή, καθώς ο αγώνας επανάρχισε και στη συνέχεια παρενέβη το VAR. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου του Σωφρόνη Αυγουστή

-23′ Μικρή διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες

– 29′ Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Κβιλιτάια αλλά ο Γεωργιανός επέστρεψε.

– 31′ Κίτρινη κάρτα στον Κβιλιτάια για έντονες αντιδράσεις

– 31′ Το πλασέ από τον Ντούμπια εξουδετερώνει ο Βανά.

– 37′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα, η ωραία κίνηση Ντούμπια από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Σέκουλιτς στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βανά.

– 44΄ Τέσσερα λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων

-45′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα. Ο Κοβάσεβιτς μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Βάνα Άλβες έδιωξε.

– 45+4′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου

– Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

– 45′ Αλλαγή για την Καρμιώτισσα εκτός ο Κατσαντώνης και μέσα ο Μπάμπα

– 46′ Πρώτη τελική προσπάθεια στον στόχο για τον Άρη με το δυνατό σουτ του Κβιλιτάια να μπλοκάρει ο Εβτίμοβ

– 47′ Κίτρινη κάρτα στον Γιαγκό για φάουλ στον Ντούμπια

– 52′ Ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε μονομαχία με τον Σέκουλιτς. Δεν υπάρχει παράβαση

– 56΄ Καλή ευκαιρία για τον Άρη με τον Μοντνόρ να επιχειρεί το σουτ από δεξιά της μεγάλης περιοχής του Ευτίμοβ και την μπάλα να περνάει έξω

-57′ Φωνάζουν δίκαια οι γηπεδούχοι για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κβιλιτάια αφού ο Γεωργιανός έπαιξε ξεκάθαρα με πρόθεση την μπάλα με το χέρι. Δεν αντιλήφθηκε τη παράβαση ο διαιτητης, ενώ δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει το VAR.

-59′ Τριπλή αλλαγή για τον Άρη μέσα μαγιαμπέλα, σαρφό και Ζαβό, εκτός Κβιλιτάια, Νίκολιτς και Μπένγκτσον

– 60′ Γκολ για τον Άρη με τον Κακόριν και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Και αυτό το γκολ εξετάζεται από το VAR.

– 61′ Κίτρινη κάρτα στον Τσουκαλά

-65′ Διπλή αλλαγή για την Καρμιώτισσα εκτός οι Τσουκαλάς και Γιούσης και μέσα Στογιάνοβιτς και Κβίρκβια

-69′ Αλλαγή για τον Άρη εκτός ο Κακόριν και μέσα ο Γκομίς.

-73′ Κίτρινη κάρτα στον Σανέ.

-76′ Κίτρινη κάρτα στον Νεοφύτου.

-79΄ Γκολ για τον Άρη και 3-0 με τον Σαβό

– 81′ Αλλαγή για την Καρμιώτισσα εκτός ο Σέκουλιτς και μέσα ο Γκραντινάρου

– 82′ Αλλαγή για τον Άρη εκτός ο Γιαγκό και μέσα ο Μποάκιε.

– 89′ Γκολ για την Καρμιώτισσα και μειώνει σε 3-1 με τον Τσμίλιανιτς

Τέλος Αγώνα

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More