Monday, October 21, 2024
Home » Καρδίτσα-Ολυμπιακός: Με Μιλουτίνοφ στη Θεσσαλία για ένα ήσυχο και χωρίς απρόοπτα παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι»

Καρδίτσα-Ολυμπιακός: Με Μιλουτίνοφ στη Θεσσαλία για ένα ήσυχο και χωρίς απρόοπτα παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι»

0 comments

Αυλαία πέφτει απόψε στην 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL με συνολικά δύο αναμετρήσεις.

Πέραν από το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την ΑΕΚ Betsson BC στο ΟΑΚΑ, νωρίτερα, στις 17:15, η Καρδίτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Γιάννης Μπουρούσης» (ΕΡΤ3).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου ολοκλήρωσαν την πρώτη διπλή αγωνιστική της σεζόν με μία νίκη και μία ήττα. Την Τρίτη, επικράτησαν άνετα με σκορ 89-68 της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στην μακράν καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, ενώ, τρεις ημέρες αργότερα, η άμυνα και κάποια μαζεμένα λάθη στο φινάλε τους «στέρησαν» το ροζ φύλλο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη επί της Αναντολού Εφές (91-89).

Έχοντας λίγες ημέρες ξεκούρασης και περιορισμένο χρόνο, οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Καρδίτσα για το ματς με την τοπική ομάδα, με στόχο φυσικά μια καλή εμφάνιση και μια άνετη νίκη. Στο πρωτάθλημα έχουν κάνει το «2 στα 2» κόντρα σε Λαύριο (75-93) και Άρη (102-72), θέλοντας να ξεμπερδέψουν απόψε εύκολα και χωρίς απρόοπτα, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο (25/10, 21:45) για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στα αγωνιστικά, Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να βγάλει από την επτάδα των ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα τον αρνητικό στα τελευταία ματς Φίλιπ Πετρούσεφ και να τον αντικαταστήσει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Αυτή είναι η μία από τις δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο (τις 11 πρώτες αγωνιστικές) της Stoiximan GBL. Ο Σέρβος επιστρέφει για πρώτη φορά στην «ερυθρόλευκη» αποστολή μετά και τον τραυματισμό του. Ωστόσο, εκτός για το αποψινό ματς τέθηκε ο Εβάν Φουρνιέ λόγω ενοχλήσεις στον γλουτιαίο μυ, με το ιατρικό τιμ να προστατεύει τον Γάλλο ενόψει συνέχειας.

Από την άλλη τώρα, η Καρδίτσα μετρά δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχοντας αντιμετωπίσει πάντως δύο δυνατές ομάδες. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό (66-80) και την ΑΕΚ (96-65), με τους Θεσσαλούς να ολοκληρώνουν την απαιτητική αυτή τριάδα αγώνων κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More