Thursday, October 3, 2024
Home » Καμορανέζι στην παρουσίασή του από την Καρμιώτισσα: «Όταν ήμουν παίκτης… ήμουν παίκτης, τελείωσε»

Καμορανέζι στην παρουσίασή του από την Καρμιώτισσα: «Όταν ήμουν παίκτης… ήμουν παίκτης, τελείωσε»

0 comments

Η Καρμιώτισσαπαρουσίασε τον νέο της προπονητή, Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας με στόχο να την ανεβάσει επίπεδο.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου των Πάνω Πολεμιδιών, Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή του Καμορανέζι, τονίζοντας πως η ομάδα ήθελε προπονητή που θα εμπνεύσει τους παίκτες και θα την οδηγήσει ψηλότερα, αποφεύγοντας τις περσινές περιπέτειες.

Ο Καμορανέζι, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ως ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ιταλίας, δήλωσε ευτυχισμένος που αναλαμβάνει την πρόκληση, εκφράζοντας παραλλήλως την επιθυμία του να φέρει στην ομάδα του τακτικές και ιδέες που θα τη βελτιώσουν.

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής, Σίμος Ταραπουλούζης, αναφέρθηκε στην επιλογή του Καμορανέζι, επισημαίνοντας ότι η Καρμιώτισσα φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ανερχόμενη δύναμη στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με τον νέο προπονητή να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών ανδρών:

Σταύρος Δημοσθένους (πρόεδρος) «Είναι τιμή μας που ο Σωφρόνης Αυγουστή πήγε στην Εθνική. Θέλαμε να φέρουμε ένα προπονητή που θα δώσει ώθηση στην ομάδα και θα ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές. Είναι ο πρώτος προπονητής που έρχεται στην Κύπρο και έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν ανάμεσα στους δύο καλύτερους προπονητές που είχαμε τσεκάρει. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στα θέλω του. Δεν έχτισε αυτός την ομάδα, ωστόσο μπορεί να ανταπεξέλθει. Όσο στήριξα τον Σωφρόνη Αυγουστή, θα στηρίξω και τον Καμορανέζι. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να αποφύγουμε τις περσινές περιπέτειες».

Μάουρο Καμορανέζι (προπονητής): «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας και μου δίνει την ευκαιρία το κλαμπ να δουλέψω μαζί του. Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, ακόμη και το περασμένο καλοκαίρι. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Σίμο που μου δίνουν την ευκαιρία. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα και έκανα την πρώτη προπόνηση. Θα δείτε στη συνέχεια την ομάδα, όταν θα περάσω αυτά που θέλω. Όταν ήμουν παίκτης… ήμουν παίκτης, τελείωσε. Προσπαθώ να το απολαμβάνω καθημερινά. Ελπίζω να πετύχω όσα πέτυχα και σαν ποδοσφαιριστής. Το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πιο αναβαθμισμένο από την Μάλτα. Η Καρμιώτισσα είναι καλή ομάδα και θέλω να την αναβαθμίσω. Βρήκα ανθρώπους που θα με στηρίξουν»

Σίμος Ταραπουλούζης (τεχνικός διευθυντής): «Θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Να αναδείξουμε την Καρμιώτισσα σαν μία ανερχόμενη δύναμη και γι’ αυτό έγινε η επιλογή του Μάουρο Καμορανέζι».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise