Friday, September 27, 2024
Home » Θρίαμβος του Χρυσοστόμου στις εκλογές της ΚΟΕ

Θρίαμβος του Χρυσοστόμου στις εκλογές της ΚΟΕ

0 comments

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου επανεξελέγη στην προεδρία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) για ακόμη μια τετραετία, κατά την 44η Γενική Συνέλευση της επιτροπής, με τον συνδυασμό του να θριαμβεύει γενικώς στις σημερινές (25/9) εκλογές.

Ο Χρυσοστόμου επικράτησε με 29 ψήφους έναντι 9 του Δρ. Παναγιώτη Κοντίδη. Η νέα του θητεία θα διαρκέσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες. Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου, ο οποίος συγκέντρωσε 30 ψήφους έναντι 8 του Κυριάκου Ζιβανάρη.

Στις υπόλοιπες θέσεις, χωρίς αντίπαλο, εξελέγησαν οι Γιώτης Ιωαννίδης ως γραμματέας και ο Γιάννος Φωτίου ως ταμίας. Τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου που κέρδισαν τις περισσότερες ψήφους είναι οι Ευθύμιος Πολυδώρου (36), Χριστόδουλος Χριστοδούλου (35), Γιώργος Παπαγεωργίου (35), Κώστας Κωνσταντίνου (34), Σώτος Τρικωμίτης (31), Λένος Κυριάκου (29) και Γιώργος Γεωργίου (28). Αντιθέτως, οι Παύλος Γεωργιάδης (26) και Σοφοκλής Χαραλαμπίδης (12) δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise