Monday, October 14, 2024
Home » Η σύντροφος του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ παρένεβη όταν αυτός προσπάθησε να χορέψει με ένα μοντέλο: «Τον έβγαλε νοκ άουτ με το βλέμμα της» (vid)

Η σύντροφος του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ παρένεβη όταν αυτός προσπάθησε να χορέψει με ένα μοντέλο: «Τον έβγαλε νοκ άουτ με το βλέμμα της» (vid)

0 comments

Η σύντροφος του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, Ντι Ντέβλιν, χρειάστηκε να επέμβει κατά τη διάρκεια ενός ξέφρενου after-party στη Μαρμπέλα για να χωρίσει τον πυγμάχο από μια άλλη γυναίκα.

Ο σταρ του UFC εθεάθη να χορεύει με ένα μοντέλο και μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφορούν φαίνεται να της τραβάει και τα μαλλιά, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους στο πάρτι με το στόμα ανοιχτό, καθώς λίγα μέτρα πιο δίπλα ήταν η σύζυγος του.

Στο viral βίντεο φαινεται η Ντι να μπαίνει ανάμεσα τους και να ρίχνει ένα «παγωμένο« βλέμμα στον άντρα της, ο οποίος ελαφρώς μεθυσμένος άρχισε να παίζει με τα μαλλιά της για να… σώσει την κατάσταση.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο έπεσαν «βροχή» με πολλούς να λένε χιουμοριστικά ότι η Ντι έβγαλε τον αστέρα του UFC νοκ αουτ με μόνο ένα βλέμμα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More