Wednesday, October 16, 2024
Home » Η πρόκληση του Χιμένεθ: Ένας ταλαντούχος αλλά μπερδεμένος ΑΠΟΕΛ στα χέρια του

Η πρόκληση του Χιμένεθ: Ένας ταλαντούχος αλλά μπερδεμένος ΑΠΟΕΛ στα χέρια του

0 comments

Δεν υστερεί σε έμψυχο δυναμικό ο ΑΠΟΕΛαπό τις ανταγωνίστριές του ή, τουλάχιστον, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Υστερεί, όμως, σε χαμένο χρόνο. Άρης (Σπιλέφσκι) και Πάφος FC (Καρσέδο) συνεχίζουν με προπονητή από την περασμένη σεζόν, η Ομόνοια έχει αυτόν που άρχισε την καλοκαιρινή προετοιμασία (Νταμπράουσκας) και η ΑΕΚ άλλαξε μεν τον Φεράντο, στήριξε δε τον Μπεργκ παρά το ότι είχε και κακά αποτελέσματα.

Όλα αυτό το διάστημα, οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων άλλαζαν «αφεντικά». Άλλος τους οδήγησε στον τίτλο τον περασμένο Μάιο (Σα Πίντο), άλλος άρχισε την προετοιμασία και τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Γκαγιέγο), με άλλον μπήκαν στο πρωτάθλημα και τη League Phase (Ντομίνγκες) και με άλλον συνεχίζουν (Χιμένεθ).

Πότε να προλάβει ο ποδοσφαιριστής να μάθει το ένα στυλ παιχνιδιού, πότε να αφομοιώσει το άλλο. Πότε να γυμνάζεται με τον ένα γυμναστή και πότε με τον άλλον. Μια μπερδεμένη ομάδα, απόρροια της κακοδιαχείρισης που έτυχε από την ίδια τη διοίκησή της.

Πρώτιστο ζητούμενο λοιπόν, να καταφέρει ο τρίτος προπονητής στην τρέχουσα σεζόν, Μανόλο Χιμένεθ, να μετατρέψει την ατομική ποιότητα, που αδιαμφισβήτητα υπάρχει, σε συνολική. Να βρεθεί δηλαδή η αποκαλούμενη ποδοσφαιρική χημεία, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να βρει ξανά τον δρόμο της η καταταλαιπωρημένη -από τις αβασάνιστες αλλαγές προπονητών- ομάδα της Λευκωσίας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More