Thursday, September 19, 2024
Home » Η προοπτική του Λαΐφη στον ΑΠΟΕΛ

Η προοπτική του Λαΐφη στον ΑΠΟΕΛ

0 comments

Εδώ και μερικές εβδομάδες διέρρευσε το φλερτ του ΑΠΟΕΛ με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για θετική κατάληξη.

Κάτι που εξιτάρει τους οπαδούς των πρωταθλητών ασφαλώς και στέλνει παραλλήλως το μήνυμα για περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας.

Ο διεθνής Κύπριος σέντερ μπακ, αν τελικά αποκτηθεί, θα πλαισιώσει το ήδη ισχυρό δίδυμο των Λάσα Ντβάλι και Ράντοσαβ Πέτροβιτς. Δίχως να παραβλέπεται ο φέρελπις Σιπριάνο, ο οποίος έδειξε πολύ θετικά στοιχεία στο πρώτο ματς με την Πετροκούμπ.

Η πιθανή σπουδαία μετεγγραφή δε, μπορεί να καλύψει ανά πάσα στιγμή την περίπτωση αποχώρησης του Ντβάλι. Ας μην ξεχνάει κανείς ότι ο ατζέντης του, Λάσα Οντιλάντζε, διαλαλεί ότι μπορεί να τον πωλήσει ακόμα και στη Γερμανία μετά τη συμμετοχή του πελάτη του στο πρόσφατο Euro 2024.

Από εκεί και πέρα, η ενδεχόμενη έλευση του Λαΐφη θα προσθέσει κυπριακή ηγετική προσωπικότητα με προοπτική παραμονής στον Αρχάγγελο έως το τέλος της καριέρας του. Κάτι που θα έχει τη δική του σημασία, αν τελικά όντως προκύψει θετική κατάληξη των επαφών του 31χρονου αμυντικού και του ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More