Tuesday, September 17, 2024
Home » Η Πρέμιερ Λιγκ αντίκρισε την πιο νεαρή 11άδα σε ματς πρώτης αγωνιστικής, έπειτα από 16 χρόνια!

Η Πρέμιερ Λιγκ αντίκρισε την πιο νεαρή 11άδα σε ματς πρώτης αγωνιστικής, έπειτα από 16 χρόνια!

0 comments

Ο Έντσο Μαρέσκα μπορεί ακόμα να … ψάχνεται αναφορικά με τους παίκτες που θα μπορεί να εμπιστευθεί περισσότερο και να συμπεριλάβει στα πλάνα του σχηματίζοντας τον κορμό της Τσέλσι, ωστόσο, έδειξε ότι έχει βάλει την ομάδα σε νέα τροχιά, με το μέσο όρο ηλικίας που παρουσίασε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Οι «μπλε» μπορεί ακόμα να μην έχουν τη σπιρτάδα, τις σωστές τελικές επιλογές και τη δύναη που θα ήθελε να δει ο κόσμος του συλλόγου στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που καλεί ξανά άπαντες να κάνουν υπομονή.

Ο Μαρέσκα λίγο μετά το 2-0 από τη Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τόνισε πως η διαφορά της ομάδας του από εκείνη του Πεπ ήταν απλά οι αποφάσεις στη μεγάλη περιοχή και η αποτελεσματικότητα και δεν έχει απαραίτητα άδικο σε αυτό που είπε.

Πάντως, ξεκινώντας το παιχνίδι και με τους 11 που παρέταξε, ο νέος κόουτς των Λονδρέζων παρουσίασε ένα αρχικό σχήμα που είχε μέσο όρο ηλικία τα 23 έτη και τις 180 ημέρες. Πρόκειται για την πιο νεαρή ομάδα που έχει εμφανιστεί σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μετά από 14 χρόνια, όταν πίσω στο 2008 η Σίτι ξεκίνησε ματς με 11άδα που είχε μέσο όρο ηλικίας 22 έτη και 360 ημέρες.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More