Thursday, September 19, 2024
Home » Η ονομασία του γηπέδου της Ομόνοιας και πότε θα γίνει το πρώτο παιχνίδι

Η ονομασία του γηπέδου της Ομόνοιας και πότε θα γίνει το πρώτο παιχνίδι

0 comments

Το όνειρο κάθε Ομονοιάτη για ιδιόκτητο γήπεδο προανήγγειλε ο Σταύρος Παπασταύρου. Σε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι των πρασίνων ο πρόεδρος του «τριφυλλιού»αποκάλυψε πως το μεγαλεπήβολο έργο θα γίνει στην περιοχή Τσερίου, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από τον αυτοκινητόδρομο κοντά στις Χαλεπιανές. Θα είναι χωρητικότητας 16.000 θεατών και θα κοστίσει 60-70 εκατ. ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας έθεσε ως χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση του έργου την αρχή της σεζόν 2029. «Θα δουλέψουμε σκληρά για να ξεκινήσουμε στο νέο γήπεδο τη σεζόν 2028-29. Φυσικά εάν τα καταφέρουμε πιο νωρίς θα είναι καλύτερα. Θέλουμε τον Αύγουστο το 2028 να είναι το πρώτο παιχνίδι».

Σχετικά με την ονομασία του γηπέδου, ο Σταύρος Παπασταύρου ανέφερε ότι γίνεται σκέψη να στραφούν προς τον κόσμο ώστε να βρεθεί η κατάλληλη ονομασία. «Δεν πήραμε ακόμη απόφαση για την ονομασία. Μπορεί να πάμε προς τον κόσμο για το όνομα», είπε σχετικά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More