Thursday, September 19, 2024
Home » Η ιδιαίτερη περίπτωση της ΑΕΛ θα του βάλει δύσκολα

Η ιδιαίτερη περίπτωση της ΑΕΛ θα του βάλει δύσκολα

0 comments

Η ιδιαίτερη περίπτωση της ΑΕΛ θα του βάλει δύσκολα

Το ΑΠΟΕΛ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει τη νίκη στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια ενώ δεν τα πήγε και άσχημα στα ντέρμπι κερδίζοντας Πάφο και ΑΕΚ, φέρνοντας ισοπαλία με Απόλλων και Ανόρθωση και χάνοντας από Ομόνοια. Απέναντι του, το Σάββατο θα είναι μια ομάδα από τις παραδοσιακά μεγάλες όπως η ΑΕΛ, η οποία όμως δεν διανύει και την καλύτερη εποχή της.

Cap St Georges – Ένα ολοκαίνουργιο Luxury Hotel & Resort 5 αστέρων στη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Ακάμα

Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι το προφίλ αγώνα μοιάζει περισσότερο με την αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Δηλαδή ότι η ομάδα του Σα Πιντο θα αντιμετωπίσει ένα σύνολο που θα αμυνθεί, όμως έχει την ποιότητα να μην συγχωρέσει πολλά λάθη. Επίσης θα έχει απέναντι του μια ομάδα που δημιουργεί μια δυναμική με δυο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η ομάδα που δεν κατάφερε πέρσι να κερδίσει σε δύο αναμετρήσεις. Θα είναι ένα ακόμα δυνατό τεστ χαρακτήρα που καλείται να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ για να πάει στην διακοπή με την καλύτερη ψυχολογία ενόψει και της αναμέτρησης με τον Άρη που θα ακολουθήσει.

  • Γιατί θέλουν τον Κβιλιτάια στην ενδεκάδα, οι προπονητές

Γιώργος Γεωργίου

enter " "

Πηγή: Kerkida.net

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More