Thursday, September 19, 2024
Home » Η επεξήγηση της φάσης δεν είναι και τόσο… επεξηγηματική!

Η επεξήγηση της φάσης δεν είναι και τόσο… επεξηγηματική!

0 comments

Κάτι τέτοια, κάνει το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ και συγχύζει τους ποδοσφαιρόφιλους. Η επεξήγηση των φάσεων της 1ης αγωνιστικής «για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR», δεν είναι και τόσο… επεξηγηματική. Για την ακρίβεια δεν μας τα λέει καθόλου καλά κι αφήνει γκρίζα σύννεφα στον ορίζοντα.

Για κάποιες φάσεις στην επεξήγηση τονίζεται η ορθότητα της απόφασης του διαιτητή ή ορθότητα της παρέμβασης του VAR, ενώ σε κάποιες άλλες, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε. Όπως για παράδειγμα εκείνη η φάση στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης της Ομόνοιας απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Αυτολεξεί η ανάλυση του Τμήματος Διαιτησίας της ΚΟΠ, αναφέρει:

«ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 59ο λεπτό.
Αρχική απόφαση διαιτητή: Να συνεχιστεί το παιχνίδι.
VAR: Επιβεβαίωση απόφασης διαιτητή.
Επεξήγηση: Μετά από σουτ προς την εστία, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πήγε στο έδαφος. Το VAR έλεγξε όλες τις διαθέσιμες κάμερες. Για οποιοδήποτε συγκεκριμένο περιστατικό, τονίζεται και υπενθυμίζεται στους διαιτητές που είναι στο VAR πως απαιτούνται ακρίβεια και προσεκτική ανάλυση προκειμένου να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή γωνία λήψης».

Είναι κανείς που κατάλαβε, αν οι VARίστες ενήργησαν σωστά ή λάθος;

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More