Monday, September 16, 2024
Home » Η Ελένα έγραψε Ιστορία, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον εαυτό της!

Η Ελένα έγραψε Ιστορία, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον εαυτό της!

0 comments

Στο επιβλητικό Stade de France, η επιβλητική Ελένα Κουλιτσένκο έγραψε Ιστορία! Έγινε η πρώτη αθλήτρια που Στίβου που μπαίνει στην πρώτη οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στον τελικό του ύψους προσπάθησε να ξεπεράσει τον εαυτό της (Εέχει ατομικό ρεκόρ 1.97μ.), είχε ένα πετυχημένο άλμα στο 1.95μ. και κατατάγηκε στην 7η θέση. Η καλύτερη θέση Κύπριας αθλήτριας στα αγωνίσματα του Στίβου της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη. Παρόμοιο επίτευγμα έχουν να επιδείξουν μόνο ο Μίλαν Τραΐκοβιτς στα 110μ. με εμπόδια και ο Κυριάκος Ιωάννου στο ύψος.

Η εκ των σημαιοφόρων της Ολυμπιακής μας ομάδας, πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 1.86μ., με τη δεύτερη προσπάθεια το 1.92μ. και με την Τρίτη προσπάθεια το 1.95μ. Έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1.98μ., ύψος που θα της χάριζε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά αποδείχθηκε πολύ ψηλό. Το εκπληκτικό είναι ότι με το ύψος που πέρασε, το 1.95μ, η Πάτερσον από την Αυστραλία και η Γκερασένκο από την Ουκρανία, εξασφάλισαν το χάλκινο μετάλλιο! Κι αυτό επειδή πέρασαν το συγκεκριμένο ύψος με την πρώτη τους προσπάθεια, ενώ η Κουλιτσένκο με την τρίτη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More