Thursday, September 19, 2024
Home » Η Ίντερ βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε στην Σάλτσμπουργκ

Η Ίντερ βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε στην Σάλτσμπουργκ

0 comments

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Ίντερ εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε άλλη μια σημαντική μεταγραφή επιθετικού αυτό το καλοκαίρι. Ο σύλλογος αξιολογεί το βάθος του ρόστερ του, ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή, και έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 20χρονο επιθετικό της Σάλτσμπουργκ, Καρίμ Κονατέ.

Αυτή τη στιγμή, το ρόστερ της Ίντερ περιλαμβάνει τέσσερις επιθετικούς που υπολογίζονται: Λαουτάρο Μαρτίνες, Μάρκους Τουράμ, Μάρκο Αρναούτοβιτς και Μεχντί Ταρεμί. Παρά αυτή τη σύνθεση, ο σύλλογος θεωρεί ότι ίσως χρειαστεί επιπλέον βάθος. Την περασμένη σεζόν, η Ίντερ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και ήδη φέτος οι Αρναούτοβιτς και Ταρεμί είναι εκτός ως τραυματίες.

Η Ίντερ θέλει τον Κονατέ

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ίντερ παρακολουθεί τον Καρίμ Κονατέ εδώ και αρκετό καιρό. Είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον Ιβοριανό επιθετικό κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Champions League την περασμένη σεζόν, όταν η Ίντερ αντιμετώπισε τη Σάλτσμπουργκ.

Ωστόσο, η απόκτηση του Κονατέ θα απαιτούσε μια σημαντική επένδυση, καθώς η Σάλτσμπουργκ έχει θέσει ένα ποσό 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον νεαρό επιθετικό. Η δυνατότητα της Ίντερ να χρηματοδοτήσει αυτή την κίνηση εξαρτάται από τη δημιουργία εσόδων από τις πωλήσεις παικτών τις επόμενες εβδομάδες. Η Oaktree Capital φέρεται να είναι διατεθειμένη να επενδύσει σε πολλά υποσχόμενα νεαρά ταλέντα, γεγονός που θα μπορούσε να διευκολύνει την έγκριση κεφαλαίων για τη μεταγραφή του Κονατέ.

Μια σημαντική ανησυχία σχετικά με τον Καρίμ Κονατέ είναι η τρέχουσα φυσική του κατάσταση. Ο νεαρός επιθετικός αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο και η έκταση της αποθεραπείας του είναι αβέβαιη, με την τωρινή του ομάδα να μη γνωρίζει πότε θα είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Έτσι, η Ίντερ έχει κάποιους ενδοιασμούς για την απόκτησή του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More