Thursday, September 19, 2024
Home » Ζορίστηκε από τον Πανσερραϊκό, αλλά έκανε τη… δουλειά ο ΠΑΟΚ με «διπλό» Σβαμπ!

Ζορίστηκε από τον Πανσερραϊκό, αλλά έκανε τη… δουλειά ο ΠΑΟΚ με «διπλό» Σβαμπ!

0 comments

Ξεκίνημα με το δεξί, έστω και με… ζόρι, για τον ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε με 3-2 και ανατροπή τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στην Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπετανκόρ στο 31’, για να έρθει η απάντηση με το… ίδιο νόμισμα και τον Σβαμπ τέσσερα λεπτά μετά, ενώ Τσάλοφ και Τομάς είχαν δοκάρια και ο Οζντόεφ έστειλε τον «δικέφαλο του Βορρά» στα αποδυτήρια προηγούμενο, σκοράροντας στο 45’+3’…

Παρόλα αυτά, ο Πανσερραϊκός έφτασε στο 2-2 νωρίς στην επανάληψη, με τον κορυφαίο του παίκτη, τον Σαλαζάρ στο 49ο λεπτό, με τον Σβαμπ να σκοράρει ξανά από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αφού ο Ράφα Σοάρες είχε κι αυτός δοκάρι νωρίτερα!

Το ματς:
Ισορροπημένο και με χαμηλό τέμπο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πάρει τα ηνία, κυκλοφορόντας με υπομονή την μπάλα και τον Πανσερραϊκό να έχει κοντά τις γραμμές του, κυρίως αμυνόμενος.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την πρώτη καλή φάση στο ματς, στο 5’, με τον Κωνσταντέλια να σουτάρει εντός περιοχής και τον Γκουγκεσασβίλι να αποκρούει. Για να έρθει η απάντηση των φιλοξενούμενων, τρία λεπτά μετά, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τομάς και την επέμβαση του Τσιφτσή.

Όσο περνούσε η ώρα, η πίεση του ΠΑΟΚ έφθινε, με αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός να μην… ζορίζεται ιδιαίτερα στο να αμυνθεί αποτελεσματικά και να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους για την εστία του Γκουγκεσασβίλι.

Μάλιστα, ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει κιόλας πρώτος, μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα… Καθώς ο Βιεϊρίνια ανέτρεψε τον Σαλασάρ σε μια αντεπίθεση, με τον Μπετανκόρ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, για το 0-1, στο 31’!

Η χαρά των «λιονταριών», ωστόσο, κράτησε μόνο τέσσερα λεπτά, αφού ο Φωτιάς καταλόγισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Κεντζιόρα από τον Πεταυράκη, μετά την υπόδειξη του VAR, με τον Σβαμπ να το μετουσιώνει σε γκολ ισοφάρισης, κάνοντας το 1-1!

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ρυθμός «άνοιξε», με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες. Πρώτα από πλευράς γηπεδούχων, με τον Τσάλοφ να έχει δοκάρι σε κεφαλιά, στο 42’ και τον Τομάς να χάνει το τετ α τετ με τον Τσίφτση, στο αμέσως επόμενο λεπτό…

Παράλληλα, ο Πανσερραϊκός είχε και αυτός δοκάρι, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε νέα προσπάθεια του Τομάς κι ενώ ο Μπετανκόρ αστόχησε σε σουτ που έκανε αμέσως μετά!

Τελικά, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή, αφού ο Οζντόεφ βρήκε δίχτυα, με δυνατό σουτ έξω από την μικρή περιοχή, στο 45’+3’, ενώ το πέναλτι που δόθηκε από τον Φωτιά λίγο μετά για χέρι του Μπέργκστρομ, «ακυρώθηκε» μετά από on filed review.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Βιεϊρίνια (46′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Χαντάκιας, Πεταυράκης, Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ, Τομάς, Χατζηστραβός (14′ Μασκανάκης), Μπετανκόρ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More