Sunday, October 13, 2024
Home » Εφετείο: Παράταση στην αγωνία, δημοσιοποίηση απόφασης με σκεπτικό

Εφετείο: Παράταση στην αγωνία, δημοσιοποίηση απόφασης με σκεπτικό

0 comments

Σε αναμμένα κάρβουνα παραμένουν ΑΕΛ και Απόλλωνας αναμένοντας την απόφαση του Εφετείου, στην έφεση των γαλαζοκιτρίνων κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα της με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το Εφετείο της ΚΟΠ συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη (8/10), εξέτασε την έφεση της ΑΕΛ και επιφυλάχθηκε για την απόφασή του. Τρεις ημέρες μετά δεν δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Εφετείου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σημειώνεται πως, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, η κοινοποίηση της απόφασης θα συνοδεύεται με το σκεπτικό, γεγονός που καθυστερεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης μηδένισε την ΑΕΛ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Απόλλωνα, καθώς έκρινε πως το πρώτο λεμεσιανό ντέρμπι της σεζόν δεν έγινε εξ υπαιτιότητας των οπαδών των γαλαζοκιτρίνων.

Παραλλήλως επέβαλε στους γαλαζοκίτρινους δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε τρία εκτός έδρας ματς, ενώ στους κυανόλευκους ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε άλλο ένα ματς.

Διαβάστε επίσης: Τα τέσσερα σενάρια για το Απόλλων – ΑΕΛ

Το Εφετείο απαρτίζεται από τους Γιώργο Στυλιανίδη (Πρόεδρος), Βάσο Θεοδώρου (αντιπρόεδρος), Γιώργο Καζαντζή (μέλος), Παύλο Παύλου (μέλος) και Κύπρο Ιωαννίδη (μέλος). Τονίζεται πως σε περίπτωση ισοψηφίας μετρά ως νικώσα ψήφος αυτή του προέδρου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More