Thursday, October 10, 2024
Home » Ευρωλίγκα: Με ντέρμπι της Πόλης και ματσάρα στη Μαδρίτη το πρόγραμμα της Πέμπτης

Ευρωλίγκα: Με ντέρμπι της Πόλης και ματσάρα στη Μαδρίτη το πρόγραμμα της Πέμπτης

0 comments

Μπορεί την παράσταση από το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/10) να κλέβει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν, όμως και τα υπόλοιπα ματς της ημέρας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις 20:30 (NovaSports 5), η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο νεότευκτο TBF Salon, για το πάντοτε πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης. Αμφότερες οι ομάδες έχουν εντυπωσιακά ρόστερ και ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, με την Εφές να παίρνει «διπλό» στην Μπολόνια και τη Φενέρ να νικά εντός έδρας τον Ολυμπιακό.

Μένει να φανεί ποιος από τους δύο θα συνεχίσει απόλυτος και ποιος θα υποστεί την πρώτη τους ήττα. Υπενθυμίζουμε ότι συναντήθηκαν και στο Super Cup Τουρκίας, με την ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς να νικά 83-82 και να κατακτά τον τίτλο.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το ίσως πιο «αντιεμπορικό» αλλά σίγουρα ενδιαφέρον ματς μεταξύ της Βιλερμπάν και της Βίρτους (21:00, ΝοvaSports Start) στη Λιόν. Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν από Μακάμπι και Εφές αντίστοιχα, στην πρώτη αγωνιστική, και ψάχνουν τον «σεφτέ» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τέλος, η ημέρα κλείνει με τη ματσάρα μεταξύ Ρεάλ και Παρτίζαν στην Ισπανία (21:45, ΝοvaSports 6). Η «βασίλισσα» υπέστη ήττα σοκ στην πρώτη αγωνιστική από την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να αντιδράσει, ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μπασκόνια και ψάχνει επίσης το πρώτο ροζ φύλλο στη νέα της «εποχή».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
20:30 Αναντολού Εφές-Φενέρμπαχτσε (NovaSports 5)
21:00 Βιλερμπάν-Βίρτους Μπολόνια (NovaSports Start)
21:15 Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου (NovaSports 4)
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτίζαν (NovaSports 6)

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More