Thursday, September 19, 2024
Home » Επιστολή ΚΟΠ σε Ομόνοια 29Μ: «Έκκληση όπως μεταφέρει η Θύρα 9 σε άλλην ημέρα την πορεία της»

Επιστολή ΚΟΠ σε Ομόνοια 29Μ: «Έκκληση όπως μεταφέρει η Θύρα 9 σε άλλην ημέρα την πορεία της»

0 comments

Η ΚΟΠ ενημέρωσε τον Απόλλωνα, την ΑΕΛκαι την Ομόνοια 29ης Μαΐου για επιστολή που έχει λάβει από την Αστυνομία, μέσω της οποίας εκφράζει τις ανησυχίες της για την παράλληλη διεξαγωγή του Απόλλων – ΑΕΛ και της πορείας της «Θύρας 9».

Η Ομοσπονδία κάνει παράκληση προς την Ομόνοια 29ης Μαΐου να κάνει έκκληση στους οπαδούς της όπως μεταφέρουν σε άλλη ημέρα την πορεία τους. Παραλλήλως, κάνει επίσης παράκληση σε Απόλλωνα και ΑΕΛ να συστήσουν στους οπαδούς τους να δείξουν αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια της μετάβασης και αποχώρησής τους προς και από το στάδιο, αντιστοίχως.

Αναλυτικά η επισολή της ΚΟΠ σε Απόλλωνα, ΑΕΛ και Ομόνοια 29ης Μαΐου:

«Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει επιστολή από τον Αναπληρωτή Αρχηγό Αστυνομίας, κ. Δημήτρη Δημητρίου, ημερομηνίας 12.09.20204, (αντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται), με την οποία εκφράζει τις ανησυχίες του, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αστυνόμευση των αγώνων Ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων γεγονότων, όπως στην προκειμένη περίπτωση πορεία φιλάθλων στην ίδια πόλη που διεξάγεται τοπικό ντέρμπι.

Είναι και η θέση της Ομοσπονδίας ότι τέτοιες ενέργειες και/ή εκδηλώσεις πρέπει να αποφεύγεται να γίνονται ταυτόχρονα ιδιαίτερα μέσα στην ίδια Επαρχία και την ίδια σχεδόν ώρα που διεξάγονται αγώνες ντέρμπι που θα συγκεντρώσουν μεγάλο όγκο φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά και μετακίνηση μεγάλου όγκου φιλάθλων από την Πόλη προς το γήπεδο.

Παράκλησή μας προς την ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΪΟΥ είναι να κάνει έκκληση προς τους φιλάθλους της να αναβληθεί η πορεία των φιλάθλων της και/ή να διεξαχθεί σε άλλη μέρα που δεν θα επηρεάζει άλλα γεγονότα.

Επίσης παράκλησή μας προς τα σωματεία ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ είναι να συστήσουν στους φιλάθλους τους να δείξουν αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια της μετάβασης και αποχώρησης τους από και προς το στάδιο».

Epistoli Kop Pros Astinomia
Epistoli Kop Pros Astinomia

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More