Tuesday, October 29, 2024
Home » Επικό τρολάρισμα Σεβίλλης σε Ρεάλ: «Δεν ταξιδεύουμε Παρίσι γιατί δεν κερδίζουμε τη Χρυσή Μπάλα»

Επικό τρολάρισμα Σεβίλλης σε Ρεάλ: «Δεν ταξιδεύουμε Παρίσι γιατί δεν κερδίζουμε τη Χρυσή Μπάλα»

0 comments

Η Χρυσή Μπάλα φαίνεται πως θα καταλήξει στα χέρια του Ρόδρι. Μια μεγάλη ανατροπή αφού ο Βινίσιους φάνταζε το φαβορί για την κατάκτησή της, αλλά όλα δείχνουν πως στην τελική κατάταξη θα έρθει πίσω από τον πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας.

Η εν λόγω διαρροή, πως καταλήγει δηλαδή η Χρυσή Μπάλα στα χέρια του Ρόδρι, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και μπόλικο εκνευρισμό τόσο στο περιβάλλον του Βραζιλιάνου, όσο και σε αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το ταξίδι στο Παρίσι και να μην παρευρεθεί κανείς στο σχετικό γκαλά, εκ μέρους των Μαδριλένων.

Αυτό εκμεταλλεύτηκε η Σεβίλλη, η οποία προχώρησε σε ένα ευρηματικό ποστάρισμα με σκοπό να τρολάρει επί της ουσίας τους «μερέγχες».

«ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο διαχειριστής (σσ. των social media) ΔΕΝ θα ταξιδέψει στο Παρίσι καθώς ενημερώθηκε πως ΔΕΝ θα κερδίσουν τη Χρυσή Μπάλα», ανέφερε το ποστάρισμα των Ανδαλουσιάνων, συνοδεύοντάς του με μια εμφάνιση της ομάδας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More