Sunday, October 6, 2024
Home » Επιβεβαιώνονται τα δυσάρεστα για Καρβαχάλ: Ζημιά στον χιαστό-Το μήνυμα του άσου της Ρεάλ

Επιβεβαιώνονται τα δυσάρεστα για Καρβαχάλ: Ζημιά στον χιαστό-Το μήνυμα του άσου της Ρεάλ

0 comments

Η νίκη της Ρεάλ επί της Βιγιαρεάλ (2-0) επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ. Ο Ισπανός δεξιός μπακ της «βασίλισσας» είδε το δεξί του γόνατο να παθαίνει υπερέκταση και ο ίδιος τα ξημερώματα επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα από το νοσοκομείο: ζημιά στον χιαστό και πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα.

Μέσα στη μέρα αναμένεται η επίσημη ενημέρωση της Ρεάλ, αλλά είναι πολύ πιθανό ο Καρβαχάλ να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 32χρονος άσος πάντως δεν χάνει το κουράγιο του. «Επιβεβαιώθηκε σοβαρός τραυματισμός χιαστού, θα πρέπει να κάνω χειρουργική επέμβαση και να μείνω εκτός γηπέδων για μερικούς μήνες. Ήδη ανυπομονώ να ξεκινήσω την ανάρρωση και να επιστρέψω σαν θηρίο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας, νιώθω πολύ την αγάπη σας», ανέφερε.

Μηνύματα συμπαράστασης στον Καρβαχάλ έστειλαν πολλοί παίκτες της Ρεάλ, αλλά και αντίπαλοι. Φέτος είχε ήδη 11 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, αλλά πλέον γίνεται ο τέταρτος παίκτης των Μαδριλένων από πέρσι που παθαίνει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο μετά τους Κουρτουά, Μιλιτάο και Αλάμπα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More