Friday, September 20, 2024
Home » Επίσημο: Από την ΑΕΚ στην Ανόρθωση ο Άνταμ Γκιούρτσο!

Επίσημο: Από την ΑΕΚ στην Ανόρθωση ο Άνταμ Γκιούρτσο!

0 comments

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης ο Άνταμ Γκιούρτσο! Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής αφού έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο με τους κυανόλευκους και ανακοινώθηκε.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άνταμ Γκιούρσιο (Ádám Gyurcsó) για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Άνταμ αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού και θα φοράει τον αριθμό 20 στην πλάτη.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον «Φοίνικα» στο στήθος!

Βιογραφικό

Ο Άνταμ Γκιούρσιο γεννήθηκε στις 6/3/1991 στην Ουγγαρία. Η Βιντεότον (Φέχερβαρ όπως μετονομάστηκε) ήταν η ομάδα που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2011. Το 2016 τον απέκτησε η Πολωνική Πόγκον, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2018. Επόμενος σταθμός η Χάϊντουκ Σπλιτ Κροατίας για μία τριετία, με ενδιάμεσο πέρασμα την ακαδημία Πούσκας και την Όσιγιεκ. Τελευταίος του σταθμός η ΑΕΚ Λάρνακας το καλοκαίρι του 2021, όπου σε 91 παιχνίδια σκόραρε 18 τέρματα. Φόρεσε επίσης την φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του καταγράφοντας 20 συμμετοχές και 3 τέρματα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Adam Gyurcso.

O Oύγγρος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και κατά το διάστημα της τριετούς παρουσίας του συμπλήρωσε 93 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε 18 γκολ.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More