Friday, September 20, 2024
Home » ΕΝΠ: «Συγκλονισμός, θλίψη και οδύνη για τον απροσδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Πολ Τζούλιους»

ΕΝΠ: «Συγκλονισμός, θλίψη και οδύνη για τον απροσδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Πολ Τζούλιους»

0 comments

Ανείπωτη τραγωδία βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας Πολ Τζούλιους έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η τραγική είδηση του θανάτου του Νιγηριανού έχει συγκλονίσει όλους στην οικογένεια της ομάδας.

Ο Πολ Τζούλιους ανακοινώθηκε από την Ένωση Νεών Παραλιμνίου στις 30 Ιουλίου. Αγωνιζόταν ως επιθετικός και οι βυσσινί τον απέκτησαν με ελευθέρα μετεγγραφή. Tην προηγούμενη διετία, ο άτυχος νεαρός, έπαιξε ποδόσφαιρο στην Τάλα Ελ Γκαΐ της Αιγύπτου, ομάδα πρώτης κατηγορίας και μάλιστα κατέγραψε καταγράψει 30 συμμετοχές και πέντε τέρματα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή μας Paul Julius ο οποίος ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σήμερα το πρωί. Η τραγική είδηση του θανάτου, μας έχει συγκλονίσει όλους. Παρά τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες που αντιμετώπισε για να ενταχθεί στην οικογένειά μας, παρέμεινε ακλόνητος και αποφασισμένος να εκπληρώσει τους στόχους του.

Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στις καρδιές μας, και η απουσία του θα είναι αισθητή. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειάς και των αγαπημένων του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More