Friday, September 27, 2024
Home » «Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»

«Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»

0 comments

Πριν από λίγες μέρες, ο Παναθηναϊκός AKTOR πρωταγωνίστησε σε μία φοβερή βραδιά, αφού διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία το 6ο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος», το οποίο έλαβε χώρα στο Καλλιμάρμαρο υπό το βλέμμα 42 χιλιάδων οπαδών!

Φυσικά, ένα τέτοιου μεγέθους event δεν πέρασε απαρατήρητο στο εξωτερικό. Οι «πράσινοι» ανέβασαν ένα βίντεο με παίκτες από ξένες ομάδες, Youtubers από το εξωτερικό, αλλά και ξένα δημοσιογραφικά Μέσα να σχολιάζουν τη συγκεκριμένη βραδιά, κάτι που τονίζει την… παγκόσμια εμβέλεια του φετινού τουρνουά.

«Το 6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος γίνεται παγκόσμια γλώσσα μέσω των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν το υλικό μας, ενώνοντας τις αθλητικές κοινότητες.

Ένα εμβληματικό γεγονός που ξεπέρασε τα σύνορα, αφήνοντας ανεξίτηλο στίγμα τόσο στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό, ενώ έκανε την κληρονομιά και την απήχηση του Παύλου Γιαννακόπουλου να ομολογηθεί σε όλο τον κόσμο», αναφέρει το ποστάρισμα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More