Thursday, September 19, 2024
Home » Ελ Αραμπί: Το μεγάλο διπλό στοίχημα του ΑΠΟΕΛ (vids&pic)

Ελ Αραμπί: Το μεγάλο διπλό στοίχημα του ΑΠΟΕΛ (vids&pic)

0 comments

Όταν η διοίκηση του ΑΠΟΕΛεπέμεινε μετά τις καλοκαιρινές «χυλόπιτες» από τον Γιούσεφ Ελ Αραμπί, πολλοί αναρωτήθηκαν: «Τι να τον κάνει στα 37 προς 38 χρόνια του;». Η απάντηση μάλλον κρύβεται στα δύο παιχνίδια που σκόραρε.

Στο 1-2 από τη Ρίγα FC «μυρίστηκε» τη φάση ως μεγάλης κλάσης φορ και έβαλε ένα γκολ σχεδόν από το… πουθενά.

Κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, όμως, είναι τα στατιστικά του που αποτελούν σημάδι ότι μπορεί να δικαιώσει πέρα για πέρα την επιμονή για την απόκτησή του: τρεις ευκαιρίες, δύο γκολ, ένα δοκάρι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, όμως, ότι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Πειραιώς αποτελεί το μεγάλο στοίχημα των πρωταθλητών Κύπρου. Και μάλιστα διπλό!

Καταρχάς ο ίδιος αναζητά, μετά από δύο σεζόν στα ρηχά νερά, την επιστροφή του σε μεγάλο αριθμό τερμάτων. Η περίοδος 2021-22 ήταν η τελευταία του με διψήφιο νούμερο, όταν σταμάτησε στα 23 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα (16 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο, 5 Ευρώπη). Αριθμός φυσικά το οποίον αν πλησιάσει ντυμένος στα γαλαζοκίτρινα θα κάνει κάθε ΑΠΟΕΛίστα υπερευχαριστημένο.

Έπειτα ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει επίμονα τα τελευταία χρόνια τον γκολτζή ολκής, που θα του προσφέρει το αποκαλούμενο «εύκολο» γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προηγούμενες πέντε σεζόν με δυσκολία ξεπερνούσε τα δέκα ο πρώτος σκόρερ του.

Pinakas Scorer Apoel
Οι πρώτοι σκόρερ του ΑΠΟΕΛ την τελευταία δεκαετία

Γι’ αυτό και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη κυνήγησε με πάθος τον Ελ Αραμπί, προσδοκώντας ότι στο πρόσωπό του θα βρει τον παλιό, γνωστό «πιστολέρο». Δικαιολογημένα λοιπόν έσκασαν τα πρώτα πλατιά χαμόγελα το περασμένο Σάββατο στο «Αμμόχωστος», που γεννούν προσδοκίες για τη συνέχεια.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More