Friday, September 20, 2024
Home » Εθνικός: Αυτή τη φορά θέλει να είναι ουσιαστικός

Εθνικός: Αυτή τη φορά θέλει να είναι ουσιαστικός

0 comments

Ο Εθνικός πάει στο ΓΣΠ αυτή τη φορά για να πάρει αποτέλεσμα και όχι να φύγει μόνο με τις εντυπώσεις, όπως έγινε στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ομόνοια. Και στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, θεωρείται ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Με την Ομόνοια, ο Εθνικός ήταν πολύ καλός, αλλά δεν πήρε τίποτα, γνώρισε βαριά ήττα (0-3).

Ο Νταβίδ Μπαντία, ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν ουσιαστικοί, να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες θα τους δοθούν στο παιχνίδι και παράλληλα να είναι συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός, θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στο μεσοαμυντικό χώρο.

Όπως και με την Ομόνοια έτσι και σήμερα ο Μπαντία θα έχει αρκετές απουσίες. Εκτός πλάνου του Ισπανού τεχνικού είναι οι Περατικός, Λ. Ιωάννου, Μπάρετ, Ηλία, Λομοτέι, Τέτουρ και Χριστοφή. Ο Μιλιτσεάνου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Πιθανή ενδεκάδα: Φλόρες ή Μπογκαντίνοφ, Π. Ιωάννου, Οφόρι, Στυλιανού, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Λίπσκι, Ντε Ιριόνδο, Γκονζάλες, Μπονέτο ή Αντερέγκεν, Μιλιτσεάνου ή Ντε Αλμέιδα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More