Thursday, September 19, 2024
Home » Εθνική Κύπρου: Τέλος στο «καταραμένο» σερί και… τώρα το ζευγάρωμα

Εθνική Κύπρου: Τέλος στο «καταραμένο» σερί και… τώρα το ζευγάρωμα

0 comments

Τρεις διεθνείς μας, οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό (Κάστανος, Τζιωνής, Πίττας), «έκρυψαν» την μπάλα και χάρισαν στην εθνική Κύπρουτη νίκη που έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό. Μπήκε, έτσι, με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα Εθνών (NationS League) κι έβαλε το πρώτο λιθαράκι για κάτι καλό στη διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε εκτός έδρας τη Λιθουανία με 1-0 και μεθαύριο θα έχει την ευκαιρία να ζευγαρώσει τις νίκες της στον όμιλο, αφού υποδέχεται το Κόσοβο, στο ΑΕΚ Αρένα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, πάντως, προέτρεψε «να μην πετάμε στα σύννεφα» από τη νίκη και με καλύτερη ψυχολογία να προχωρήσουμε βήμα – βήμα.

Το τελικό σφύριγμα στο στάδιο της Μαριαμπόλε (έδρα της Σούντουβα) έβαλε ένα τέλος σε εκείνο το θλιβερό σερί για εννέα ματς με μόνο ήττες για τους διεθνείς μας (από τις 24 Σεπτεμβρίου 2022, όταν είχαμε νικήσει την Ελλάδα). Σε αυτά τα εννέα ματς δεχθήκαμε ισάριθμες ήττες σε ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε «κατάρα» για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ανήκει, πλέον, στο παρελθόν, χάρις στο χρυσό γκολ του Ιωάννη Πίττα στο 34’.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More