Sunday, October 13, 2024
Home » Εθνική Κύπρου: Η πρώτη ενδεκάδα του Αυγουστή, άλλαξε τη μισή ομάδα!

Εθνική Κύπρου: Η πρώτη ενδεκάδα του Αυγουστή, άλλαξε τη μισή ομάδα!

0 comments

Νέα αρχή φιλοδοξεί να κάνει απόψε η Εθνική Κύπρου. Στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται τη Ρουμανία στην Αρένα (21:45), για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εθνών και καλείται να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Ο Κύπριος τεχνικός παρατάσσει την Εθνική Κύπρου με τους: Μολ, Αντωνίου, Λαΐφης, Παναγιώτου, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κούσουλος, Κάστανος, Λοΐζου, Τζιωνής, Πίττας.

Στον πάγκο: Δημητρίου, Μιχαήλ, Καρώ, Χαραλάμπους, Γκόγκιτς, Σωτηρίου, Μακρής, Στυλιανού, Πηλέας, Χρυσοστόμου, Ανδρέου, Ηλία.

Ο Μολ θα είναι στην εστία με τους Αντωνίου (δεξιά) και Νικόλα Ιωάννου (αριστερά) στα άκρα της άμυνας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν δύο αριστεροπόδαροι ποδοσφαιριστές, οι Λαΐφης και Νικόλας Παναγιώτου. Αρτυματάς και Κούσουλος σε ρόλο ανασταλτικών μέσων με τον Κάστανο σε ρόλο επιτελικού και τους Λοΐζου (δεξιά), Τζιωνή (αριστερά) να πλαισιώνουν από τα άκρα της επίθεσης τον προωθημένο Πίττα.

Σε σχέση με την ενδεκάδα της Κύπρου από τον Τιμούρ Κετσπάγια στο τελευταίο παιχνίδι με το Κόσοβο ο Αυγουστή άλλαξε τη μισή ομάδα. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε πέντε αλλαγές με τους Αντωνίου, Λαΐφη, Νικόλα Παναγιώτου, Κούσουλο και Λοΐζου να αντικαθιστούν τους Ανδρέα Παναγιώτου (Φιλιώτη), Καρώ, Κυπριανού, Γκόγκιτς και Μαλεκκίδη (τραυματίας).

462957834 18242663908286345 7228070186701710530 N

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More