Friday, September 20, 2024
Home » Εθνική Κύπρου: Ανύπαρκτη και αποκαρδιωτική, χωρίς αρχή και τέλος

Εθνική Κύπρου: Ανύπαρκτη και αποκαρδιωτική, χωρίς αρχή και τέλος

0 comments

Ανύπαρκτη η Εθνική Ανδρών δέχθηκε δυνατό χαστούκι από το Κόσοβο (0-4) στο ΑΕΚ Αρένα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εθνών. Βαριά ήττα, η οποία αντιπροσωπεύει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αφού οι Κοσοβάροι ήταν ανώτεροι και ουσιαστικοί σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Κύπρος ήταν κάκιστη επιθετικά, αξιοσημείωτο ότι κατέγραψε τελική προσπάθεια στον στόχο μόλις στο 65ο λεπτό του αγώνα. Επίσης, τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε «φωνάζουν» για την τρύπια άμυνα, με τραγική συμπεριφορά, που έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους της να φθάσουν σε άνετη επικράτηση. Κι αν οι Λιθουανοί την περασμένη Παρασκευή διεκδίκησαν όσκαρ αστοχίας, οι Κοσοβάροι ήταν άκρως το αντίθετο και μας φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ.

Με δύο γκολ του Μουρίκι (9′ πεν. και 21′) στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τους Αλ. Ραχμάνι (48′) και Ντελόβα (55′), που πέρασαν ως αλλαγή στο 46’, το Κόσοβο πήρε μάλλον πιο άνετα απ’ ότι θα περίμενε το «διπλό». Είχε και δοκάρι σε σουτ του Σαχίτι (79’). Αντέδρασε με εντυπωσιακό τρόπο στην εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Ρουμανία το περασμένο Σάββατο.

Μάλιστα, έχοντας εκτός τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, σύμφωνα με την Ομοσπονδία του Κοσόβου. Σε αντίθεση με την Εθνική μας, που μετά το «διπλό» επί της Λιθουανίας (1-0), όχι μόνο δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια, αλλά προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό. Οι Κύπριοι διεθνείς έμειναν στη νίκη προ ημερών, σ’ ένα παιχνίδι που πήραν την ουσία γιατί ήταν οι Λιθουανοί που είχαν τεράστιες ευκαιρίες, επιβλήθηκαν, αλλά δεν είχαν το γκολ.

Η Εθνική δεν είχε ούτε αρχή ούτε και τέλος. Παρά τις υποσχέσεις, με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας πουθενά. Οι Κύπριοι διεθνείς έδωσαν εύκολα γκολ στους αντιπάλους, παρουσιάστηκαν χαλαροί, χωρίς νεύρο, ενώ οι επιλογές του Κετσπάγια σε καμιά περίπτωση δεν τον δικαίωσαν. Η Κύπρος έβγαλε ως ένα βαθμό αντίδραση μετά το 0-4, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες, όταν όλα είχαν τελειώσει και το Κόσοβο έριξε ταχύτητα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More