Monday, September 9, 2024
Home » Εθνική Ισπανίας: Η παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης στη Μαδρίτη

Εθνική Ισπανίας: Η παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης στη Μαδρίτη

0 comments

Μία ημέρα μετά από την κατάκτηση του τροπαίου του Euro 2024, η εθνική Ισπανίας κάνει παρέλαση στους δρόμους της Μαδρίτης πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο και γνωρίζει την αποθέωση από το κοινό των Ιβήρων.

Η εθνική Ισπανίας έγραψε ιστορία στο Βερολίνο την Κυριακή με την κατάκτηση του 4ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην ιστορία της (μοναδική ομάδα στο θεσμό με τέσσερις κατακτήσεις) και μετά από το 2-1 επί της Αγγλίας, ήρθε η ώρα της γλυκιάς ανταμοιβής για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ρόχα.

Η αποστολή των νέων πρωταθλητών Ευρώπης επέστρεψε στην Μαδρίτη και μετά από την επίσκεψή της στο Παλάτι της Ζαρθουέλα όπου την υποδέχτηκαν η βασιλική οικογένεια, ακολούθησε η επιβίβασή της σε διώροφο ανοιχτό λεωφορείο, με τους παίκτες να κάνουν παρέλαση στην ισπανική πρωτεύουσα και να επευφημούνται από τον κόσμο που έχει βγει στους δρόμους.

Τελικός προορισμός είναι η Πλατεία Θιβέλες, γνώριμο μέρος πανηγυρισμών για τους Ισπανούς, όπου εκεί θα κορυφωθεί το πάρτι, με τον Λουίς ντε λα Φουέντε και τους παίκτες του να αναμένεται να ζήσουν μοναδικές στιγμές λατρείας και αποθέωσης από δεκάδες χιλιάδες κόσμου που έχει συγκεντρωθεί εκεί.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More