Monday, October 14, 2024
Home » Εθνική Ισπανίας: Εκτός από το παιχνίδι με τη Σερβία ο Γιαμάλ λόγω ενοχλήσεων

Εθνική Ισπανίας: Εκτός από το παιχνίδι με τη Σερβία ο Γιαμάλ λόγω ενοχλήσεων

0 comments

Ο Λαμίν Γιαμάλ δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το ματς με τη Σερβία (15/10) λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε έπειτα από ένα σκληρό τάκλιν που δέχθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δανία.

Ο 17χρονος εξτρέμ πέρασε από εξετάσεις και αποδείχθηκε ότι δεν αποκόμισε κάποιον σημαντικό τραυματισμό, ωστόσο κρίθηκε ιδανική η απόφαση να προφυλαχθεί προκειμένου να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του σε Μπαρτσελόνα και Εθνική. Την θέση του θα καλύψει ο Ροδρίγκο Ρικέλμε της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, οι “Μπλαουγκράνα” είχαν ζητήσει να δοθεί προτεραιότητα στην υγεία του παίκτη που έχει καταπονηθεί σωματικά από τους πολλούς αγώνες και να του επιτραπεί να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Ο ίδιος αναμένεται να περάσει σύντομα από περαιτέρω εξετάσεις ούτω ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα ενάντια στη Σεβίλλη (20/10) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική της La Liga.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More