Thursday, October 3, 2024
Home » Είναι στα… πόδια των ομάδων μας

Είναι στα… πόδια των ομάδων μας

0 comments

Για να λέμε… του στραβού το δίκιο, οι οποίες καινοτομίες της UEFA ήταν πάντοτε ευεργετικές για τις ομάδες μας.

Συνέπεσε, βέβαια, με την αλματώδη πρόοδο των συλλόγων μας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να οργανωθούν και να δομηθούν καλύτερα, αλλά αν δεν ήταν οι «βοηθητικές» αλλαγές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στο πιθανότερο σενάριο θα βλέπαμε τις επιτυχίες με το καλαμάκι. Ας μην ξεχνάμε ότι για μια 15ετία, μόνο η Ανόρθωση κατάφερε να προκριθεί στους περίφημους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με το παλιό σύστημα.

Οι καινοτομίες, όπως είναι το μονοπάτι των «μικρών» στην κατάταξη της UEFA και η αύξηση των ομάδων σε κάθε διοργάνωση, βοήθησαν τα μέγιστα για να δούμε άσπρη μέρα. Και φτάσαμε στο σημείο, εν έτη 2024, οι ομάδες μας να έχουν απαιτήσεις στη φάση των «ομίλων» του Conference League. Δεν είναι οι παλιοί καλοί όμιλοι, αλλά οι πιθανότητες διάκρισης για τον ΑΠΟΕΛ, την Πάφος FC και την Ομόνοιαείναι και «ζωντανές» και υπαρκτές.

Κι επειδή, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, σήμερα είναι μια ιστορική ευκαιρία για τις ομάδες μας. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι αντίπαλοί τους, όχι μόνο δεν είναι μεγαθήρια, αλλά είναι ομάδες στα μέτρα τους.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια τύπου… Σιάμροκ Ρόβερς κι η Ομόνοια δεν έχει λόγο να φοβάται ομάδες όπως η ισλανδική Βίκινγκουρ. Κι η Πάφος, αν και στην παρθενική ευρωπαϊκή της εμφάνιση, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, το οποίο είναι πολύ πιο ποιοτικό και πολύ πιο δυνατό από την Πετροκούμπ της Μολδαβίας.

Με απλά λόγια, το νικηφόρο ξεκίνημα είναι στα… πόδια των ομάδων μας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise