Tuesday, September 17, 2024
Home » Δύσκολο, για Σωφρόνη…

Δύσκολο, για Σωφρόνη…

0 comments

Δύσκολο, για Σωφρόνη...

Πάει τελείωσε το ντέρμπι με την Ανόρθωση… Πλήγωσε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά η Ομόνοια έχασε σε μία δύσκολη έδρα. Δεν ήταν αποτέλεσμα εκτός προγράμματος. Στα ντέρμπι είναι ΟΛΑ πιθανά. Η Ομόνοια δεν εκμεταλλεύτηκε το δικό της καλό διάστημα, κάτι που έκανε ο αντίπαλος. Τώρα, η προσοχή στο 100% στον αγώνα με τον Εθνικό, που θα έχει μία σημαντική ιδιαιτερότητα.

σδφδφ

Το τεχνικό τιμ οφείλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα και να παρουσιάσει την… γνωστή καλή Ομόνοια. Ξεκάθαρα επηρέασαν οι απουσίες, κυρίως του αρχηγού Κούσουλου και του Μπέζους, αλλά ένα μεγάλο κλαμπ δεν μπορεί να εστιάζει στους απόντες. Άλλωστε την ιστορία την γράφουν οι παρόντες. Ο Ουκρανός άσος παραμένει εκτός, καθώς θα εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό.

Ένα παιχνίδι που μπορείς να το χαρακτηρίσεις και… παγίδα. Όχι μόνο γιατί η προσφυγική ομάδα είναι ένα ικανό σύνολο να κάνει τη ζημιά, αλλά θα πάει στη Λευκωσία και με νέο προπονητή (επικρατέστερος ο Μαρίνος Σατσιάς).

Ως εκ τούτου, δύσκολο το κομμάτι προετοιμασίας για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του, καθώς θα έχουν απέναντί τους μία ομάδα προφανώς με διαφορετικό τακτικό σχηματισμό. Επίσης, η Ομόνοια έχει αρκετούς διεθνείς και δεν θα έχει την ευκαιρία ο κόουτς να εκμεταλλευτεί στο μάξιμουμ τη διακοπή.

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με Ανδρέα Σάντη και Τάκη Αντωνίου

Στέλιος ΑναστασίουΠηγή: Kerkida.net

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More