Monday, October 14, 2024
Home » Δύο στα δύο για Sabbianco Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

Δύο στα δύο για Sabbianco Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

0 comments

Sabbianco Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ είναι οι δυο ομάδες που συνεχίζουν με το απόλυτο μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ. Πρώτες επιτυχίες για Παρνασσό και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θριάμβευσε στο ντέρμπι της αγωνιστικής κερδίζοντας εκτός έδρας με 36-33 (20-14) το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, που δέχθηκε τις πρώτες του απώλειες στη φετινή σεζόν. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, πρώτος σκόρερ για την «Κυρία» ήταν ο Ελευθέριος Σειρεκίδης που πέτυχε 13 τέρματα, ενώ τον ακολούθησε με επτά ο Ιούλιος Αργυρού. Τόσα πέτυχαν για τους γηπεδούχους οι Γιώργος Χιώνης και Αλέξανδρος Οικονόμου.

Από την πλευρά του ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 36-23 του ΑΟ Αραδίππου, έχοντας πρώτο σκόρερ γενικότερα στον αγώνα τον Κυριάκο Γεωργίου με επτά τέρματα, ενώ για την ομάδα της Αραδίππου έξι πέτυχε ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους.

Από εκεί και πέρα, τις πρώτες τους νίκες στη φετινή σεζόν πανηγύρισαν Παρνασσός και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς, νικώντας σε εκτός έδρας παιχνίδια τον Προοδευτικό και την ΕΝΑΒ αντίστοιχα.

Στην Πάφο και την αίθουσα «Αφροδίτη» ο Παρνασσός είχε προβάδισμα σε βάρος του Προοδευτικού από το πρώτο ημίχρονο (20-15), αυξάνοντας τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγυρίζοντας το διπλό με σκορ 39-28. Εννέα τέρματα για τους νικητές σημείωσε ο Νικόλαος Καρκάλατος, οκτώ ο Χρίστος Λάσκος και έξι ο Χρίστος Ταρτίος. Για τους γηπεδούχους οι Χαράλαμπος Σοφοκλέους και Παναγιώτης Χριστοδούλου πέτυχαν από πέντε, όσα και ο Ανδρέας Χατζησάββας των φιλοξενουμένων.

Στο άλλο παιχνίδι της Κυριακής, που έγινε στο στάδιο του Παρνασσού στον Στρόβολο ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς κέρδισε με 27-19 (ημίχρονο 13-08) την ΕΝΑΒ. Ο Στέφανος Μελισσας ήταν ο πρωταγωνιστής για την νικήτρια ομάδα σκοράροντας 11 τέρματα, ενώ πέντε είχαν ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνος Μακρής και ο Aslan Eral του συγκροτήματος της Αγ. Βαρβάρας.

Αποτελέσματα – 2η αγωνιστική

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Sabbianco Ανόρθωση 33-36

ΑΠΟΕΛ – ΑΟ Αραδίππου 36-23

ΕΝΑΒ – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 19-27

Προοδευτικός – Παρνασσός 28-39

Πρόγραμμα – 3η αγωνιστική

Παρνασσός – ΑΟ Αραδίππου

Προοδευτικός – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – ΑΠΟΕΛ

Sabbianco Ανόρθωση – ΕΝΑΒ

Βαθμολογία (Σε 2 Αγώνες)

  1. Sabbianco Ανόρθωση 4
  2. ΑΠΟΕΛ 4
  3. Παρνασσός 2
  4. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 2
  5. ΕΝΑΒ 2
  6. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 2
  7. Προοδευτικός 0
  8. ΑΟ Αραδίππου 0

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More