Monday, September 30, 2024
Home » Διακοπή στο ντέρμπι της Μαδρίτης: Οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν αντικείμενα σε παίκτες της Ρεάλ!

Διακοπή στο ντέρμπι της Μαδρίτης: Οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν αντικείμενα σε παίκτες της Ρεάλ!

0 comments

Επεισόδια έγιναν στο ντέρμπι της Μαδρίτης! Η Ατλέτικο φιλοξένησε τη Ρεάλ» και πήρε προβάδισμα στο 64′ με τον Έντερ Μιλιτάο, κάτι το οποίο οδήγησε σε μία ντροπιαστική συμπεριφορά από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ατλέτικο άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους παίκτες της Ρεάλ, κάτι το οποίο συνέχισαν για αρκετά λεπτά να κάνουν επανειλημμένα παρά τις προειδοποιήσεις από τον διαιτητή αλλά και τα μεγάφωνα.

Αποδέκτης των πιο πολλών αντικειμένων ήταν ο Τιμπό Κουρτουά, που λόγω θέσης βρισκόταν ακριβώς μπροστά στην εξέδρα των γηπεδούχων.

Τελικά, στο 68ο λεπτό, ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια και σταμάτησε το παιχνίδι για 10 λεπτά, τονίζοντας πως αν δεν σταματήσουν οι οπαδοί της Ατλέτικο να πετούν αντικείμενα, η διακοπή θα γίνει οριστική.

Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα, πολλοί παίκτες της Ατλέτικο, όπως ο Χιμένες, αλλά και ο ίδιος ο Ντιέγκο Σιμεόνε, πήγαν μπροστά στην εξέδρα των «ροχιμπλάνκος» και ζήτησαν από τον κόσμο να ηρεμήσει. Τελικά, μετά από διακοπή περίπου ενός τετάρτου, το ματς ξεκίνησε και παλι.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise