Friday, September 20, 2024
Home » Δεν θα νικάς πάντα 6-0

Δεν θα νικάς πάντα 6-0

0 comments

Χαρά για τη νίκη, που συνοδεύεται όμως με την πρώτη δόση προβληματισμού για την εμφάνιση σε ματς της τρέχουσας σεζόν. Με λίγα λόγια, η περίληψη για τα συναισθήματα των οπαδών της Ομόνοιαςμετά το 1-0 επί της ΑΕΚ.

Σίγουρα η αισιοδοξία στις τάξεις του κόσμου των πρασίνων ήταν στα ύψη μετά τα πρώτα οκτώ επίσημα ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ενθουσιασμός που αύξησε παραλλήλως τις απαιτήσεις.

Εντούτοις ούτε το «τριφύλλι» ούτε κάποια άλλη ομάδα μπορεί να νικά κάθε φορά 6-0 και να θέλγει με την απόδοσή της (όπως συνέβη με τη Ζίρα). Βρισκόμαστε άλλωστε στο 2024. Σε εποχή δηλαδή που πέντε – έξι ομάδες αρχίζουν με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και κατά κανόνα οι αγωνιστικές αποστάσεις μεταξύ τους είναι πολύ μικρές.

Ε, η δευτεριάτικη αντίπαλος της ομάδας τους λιγουρεύεται εδώ και χρόνια την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος στην ιστορία της. Μάλιστα η Ομόνοια την πέτυχε στην καλύτερη εμφάνισή της από το καλοκαίρι που άρχισε τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Η ΑΕΚ έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης στη Λευκωσία, έχοντας πολύ καλή και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας. Σε τέτοιο παιχνίδι λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας ανταπεξήλθαν και βγήκαν νικητές από το γήπεδο.

Αξιοποίησαν μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν και βασίστηκαν στη σωστή ανασταλτική οργάνωσή τους, ενώ ο Φαμπιάνο φώναξε παρών στις λίγες φορές που χρειάστηκε.

Σύμφωνοι. Ποιος δεν θέλει να βλέπει την ομάδα του να νικά μαγεύοντας. Ωστόσο σε τόσο ανταγωνιστικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, κάποιες φορές χρειάζεται και είναι σημαντικό, να επιτυγχάνεται ο στόχος με αγωνιστικό κυνισμό.

Εν κατακλείδι, οι οπαδοί της ομάδας από την πρωτεύουσα θα πρέπει να περιμένουν και άλλες τέτοιες νύχτες. Με μπόλικη δόση αγωνίας δηλαδή, καθώς ο ποδοσφαιρικός μαραθώνιος θα είναι μακρύς και γεμάτος από ντέρμπι.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More