Sunday, October 27, 2024
Home » Γουεμπανιαμά και Μπρουκς διεκδίκησαν έντονα την μπάλα και αυτό παρά λίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη

Γουεμπανιαμά και Μπρουκς διεκδίκησαν έντονα την μπάλα και αυτό παρά λίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη

0 comments

Οι Σπερς λύγισαν τους Ρόκετς (109-106) χάρη στην 29αρα του Βικτόρ Γουεμπανιαμά. Κατά την διάρκεια του αγώνα ωστόσο υπήρξε μία φάση που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα, με πρωταγωνιστές τον Γάλλο και τον Ντίλον Μπρουκς, που παρά λίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη.

Ο Μπρουκς βρέθηκε να μαρκάρει τον Γουεμπανιαμά σε μία φάση, με τον Γάλλο να χάνει προς το παρόν την μπάλα από τα χέρια του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο παρκέ για να την διεκδικήσουν. Με τους διαιτητές όμως να δίνουν τζάμπολ, οι δύο παίκτες συνέχισαν να παλεύουν για την μπάλα και κανείς δεν την άφηνε από τα χέρια του, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Τότε ήταν που πήγε να ξεφύγει η κατάσταση, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν στην μέση και τον Κρις Πολ μάλιστα να σπρώχνει τον Μπρουκς, με αποτέλεσμα να απειληθεί γενικευμένη σύρραξη. Τελικά, ευτυχώς για όλους, η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο.

Πηγή: Βalla.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More