Monday, September 16, 2024
Home » Γκούλα: «Η κόκκινη ήταν νέα κατάσταση για όλους μας, έπρεπε να κρατήσουμε μπάλα»

Γκούλα: «Η κόκκινη ήταν νέα κατάσταση για όλους μας, έπρεπε να κρατήσουμε μπάλα»

0 comments

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκούλα, αναφέρθηκε στη διαχείριση του αγώνα μετά την κόκκινη κάρτα: «Νικούσαμε 1-0 και παίζαμε πιο πίσω, κάτι φυσιολογικό. Είχαμε κλείσει καλά τους χώρους και δεν δίναμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Η αποβολή ήταν μια νέα κατάσταση για εμάς. Αν ξανασυμβεί, πρέπει να κρατάμε περισσότερο την μπάλα και να ανεβάζουμε 2-3 παίκτες ψηλά», είπε και συνέχισε.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Έπαιξε ρόλο και η κούραση, παίζαμε με 10 για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός στη στημένη φάση. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Μπορούσαμε να κρατήσουμε περισσότερο μπάλα, αλλά χάσαμε την καθαρή οπτική μας του παιχνιδιού».

Γιατί δεν εκτέλεσε ο Μάρκες το πέναλτι; «Έχουμε τρεις εκτελεστές για τα πέναλτι. Ο Πέδρο (Μάρκες) κρατούσε τη μπάλα και μετά την πήρε ο Άνχελο (Σαγκάλ). Επιλέγουμε αυτούς που έχουν καλύτερη αυτοπεποίθηση, ο Σαγκάλ είναι καλός εκτελεστής στα πέναλτι. Πρέπει να βελτιωθούμε στη φυσική κατάσταση. Για να μπορούμε να πιέζουμε ψηλά πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More