Monday, September 16, 2024
Home » Γκαγιέγο: «Ένα πέναλτι δεν δόθηκε, μία δεύτερη κάρτα δεν βγήκε»

Γκαγιέγο: «Ένα πέναλτι δεν δόθηκε, μία δεύτερη κάρτα δεν βγήκε»

0 comments

Σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίδ Γκαγιέγο μετά το ισόπαλο 0-0 και τον αποκλεισμό από τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά:

«Μας πονάει η ήττα γιατί θέλαμε να παίξουμε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έκανε πολλά πράγματα καλά, ήμασταν καταιγιστικοί το α’ μέρος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, κλέβαμε μπάλες, αλλά ήμασταν σε μία στιγμή . Ένα χέρι που μπορούσε να ήταν πέναλτι δεν δόθηκε, ένα μαρκάρισμα πάνω στον Κοσταντίνοφ που δεύτερη κάρτα του Τόλιτς της Σλόβαν κι αντί γι’ αυτό αποβάλλεται ο Πέτροβιτς. Παρόλα αυτά, η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά».

Για το τι θα άλλαζε: «Το σχήμα μας ήταν μία χαρά, δεν θα άλλαζα κάτι. Δεν μας ήθελε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Είχαμε 20 ευκαιρίες. Θέλω από την ομάδα μου να δημιουργεί ευκαιρίες και θα έρθει και η αποτελεσματικότητα». Τα γκολ είναι όπως την κέτσαπ. Την πιέζεις ώσπου να πέσει, αλλά όταν πέσει αρχίζει μετά να τρέχει».

Για τον σχηματισμό: «Είχαμε δύο πλάνα. Ή να αρχίσουμε με 5-4-1 ή να παίξουμε 3-4-3. »

Για τον κόσμο: «Είναι απίθανοι. Κτίζουμε μία οικογένεια που θα μας κάνει ανίκητους στη συνέχεια. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά θα…πεθάνουμε για να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, θα τα δώσουμε όλα».

Το κείμενο ανανεώνεται…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More