Monday, September 16, 2024
Home » Γιός Φερστάπεν: «Στη Red Bull θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη»

Γιός Φερστάπεν: «Στη Red Bull θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη»

0 comments

Καθώς η Red Bull έχει χάσει τα σκήπτρα της Formula 1 τους τελευταίους δύο μήνες, και ο Μαξ Φερστάπεν έχει να κερδίσει από το GP Ισπανίας τον Ιούνιο, ο πατέρας του τρις πρωταθλητή εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στη RBR μετά την απόλυτα κυριαρχική νίκη του Λάντο Νόρις με τη McLaren στο GP Ολλανδίας.

Πίσω από τα λόγια του Γιος Φερστάπεν, βεβαίως, κρύβεται και ο εσωτερικός ‘πόλεμος ισχύος’ στην ομάδα, για τον έλεγχο της Red Bull. Οι Φερστάπεν έχουν συνταχθεί με τους Αυστριακούς που κατέχουν το 49% της εταιρείας, ενώ ο διευθυντής της RBR Χόρνερ με τον Ταϊλαντό Σαλέρμ Γιουβίντια, κάτοχο του άλλου 51%.

“Η διαφορά πάνω από 20 δευτερόλεπτα είναι μια τεράστια απογοήτευση, αλλά αυτό δεν προκαλεί έκπληξη όταν κάνεις ένα τεχνικό πισωγύρισμα με το αυτοκίνητο”, είπε ο πρεσβύτερος Φερστάπεν μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild μετά το GP του Ζάντβορτ.

Το πισωγύρισμα στο οποίο αναφέρεται έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Red Bull τοποθέτησε στην RB20 μια μίξη νέων και παλαιότερων εξαρτημάτων, απορρίπτοντας ορισμένα ανασχεδιασμένα και επιλέγοντας το παλαιότερο δάπεδο του μονοθεσίου για τον Μαξ. Όλα αυτά διότι η αναβάθμιση της RB20 δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, και η ομάδα προσπαθεί να βρει τι πάει στραβά.

“Αυτό τα λέει όλα”, συνέχισε ο Γιος Φερστάπεν. “Η ομάδα πήρε λάθος στροφή πολλές φορές. Εσωτερικά, θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέπτη και να μην προσπαθούν να ωραιοποιούν τα πάντα.

Είναι καιρός, αν δεν είναι ήδη πολύ αργά, να αναρωτηθούν για τους εαυτούς τους. Οι καλοί φεύγουν από την ομάδα. Είμαι πολύ απογοητευμένος με ό,τι συμβαίνει, διότι ο Μαξ δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με ένα αυτοκίνητο όπως αυτό.

Τώρα είναι στο χέρι του [Κρίστιαν] Χόρνερ να φέρει την ομάδα πάλι στον ίσιο δρόμο. Θα εκπλαγώ αν το κάνει. Πρέπει να γίνουν πολλά, για κάτι τέτοιο. Όλο το πνεύμα πρέπει να αλλάξει”, κατέληξε ο πατέρας του Μαξ Φερστάπεν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More