Tuesday, October 22, 2024
Home » Γιανέφσκι: «Το παιχνίδι δεν άξιζε νικητή, δεν μπορείς να αγοράσεις αυτοπεποίθηση από τo φαρμακείο»

Γιανέφσκι: «Το παιχνίδι δεν άξιζε νικητή, δεν μπορείς να αγοράσεις αυτοπεποίθηση από τo φαρμακείο»

0 comments

Μετά την ήττα της Νέας Σαλαμίνας από την ΑΕΛ με 0-2, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι η αναμέτρηση δεν άξιζε νικητή. Η Νέα Σαλαμίνα είχε σημαντικές ευκαιρίες, με δύο δοκάρια και άλλες επικίνδυνες φάσεις, αλλά τα δύο γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά την άφησαν με άδεια χέρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι δεν άξιζε νικητή. Είχαμε δύο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες και είναι κρίμα για τους παίκτες και την προσπάθεια τους. Δεχθήκαμε τα γκολ στα τελευταία λεπτά και δεν έπρεπε να γίνει σίγουρα αυτό. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, καταλαβαίνω τον κόσμο μας. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Όταν χάνεις συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχεις αυτοπεποίθηση και δεν μπορείς να την αγοράσεις από τo φαρμακείο. Έρχεται μόνο μέσα από τα θετικά αποτελέσματα. Περιμένουμε να έρθουν οι παίκτες μας από τραυματισμούς για να δουλέψουμε όλοι μαζί. Συγχαρητήρια στον κόσμο που προσπάθησε αλλά τους απογοητεύσαμε. Θέλουμε πίστωση χρόνου και πιστεύω θα τους κάνουμε χαρούμενους».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More